Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

pengenalan

Di Boston University Questrom School of Business , kami berubah setiap hari. Kami menyusun semula program yang ada, membuat yang baru, dan mencari cara baru untuk memperluas pengalaman pelajar kami untuk memastikan mereka memperoleh kemahiran, pandangan, dan hubungan yang berharga dari komuniti kami yang bersemangat dan memasuki tenaga kerja sebagai pemimpin yang sangat berkesan.

Di Questrom, inovasi sebenarnya memberi inspirasi. Kami tidak membuat perubahan hanya demi perubahan. Kami meningkatkan pendidikan yang kami berikan kepada pelajar kami dan merevolusikan amalan pengurusan melalui penyelidikan fakulti kami. Kami percaya mencetuskan inovasi yang mentakrifkan semula.

Kami mempunyai kedudukan yang unik dalam pendidikan perniagaan, dan kami mencapai kecemerlangan dalam semua yang kami lakukan. Kami adalah salah satu universiti penyelidikan terkemuka di dunia di sebuah bandar antarabangsa yang terkenal dengan inovasi.

Kami menyediakan pemimpin yang inovatif dan beretika yang memahami kesan perniagaan terhadap masyarakat dan mencipta nilai untuk dunia. Pelajar kami memahami sistem organisasi, peranan penting kepemimpinan, dan kekuatan yang mengubah ekonomi global. Kami menjana pengetahuan ilmiah dan pandangan yang memajukan amalan pengurusan melalui penyelidikan, pengajaran, dan penglibatan masyarakat kami. Kami memandang serius kewajipan kami untuk memberikan anda pengalaman pendidikan yang menghasilkan pemimpin global yang bertanggungjawab dan responsif yang memberi impak positif kepada pekerja, pelanggan, pemilik, dan komuniti tempat anda beroperasi.

Di Questrom, kami memberi tumpuan untuk memberikan hasil yang luar biasa untuk anda, di dalam dan di luar kelas. Fakulti kami yang kuat merangkumi cendekiawan terkenal, guru yang dinamik, dan pengamal dunia nyata berpengalaman dari dunia perniagaan. Kurikulum kami ketat dan menuntut, kerana anda menguji kemampuan intelektual, interpersonal, dan membuat keputusan anda. Pelajar kami datang ke sini dari seluruh dunia, membawa pelbagai latar belakang pendidikan dan budaya dan pengalaman kerja. Bandar raya Boston memberikan latar belakang yang luar biasa sebagai pusat terkemuka untuk teknologi tinggi, penjagaan kesihatan, dan keusahawanan.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Boston

    Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

    Soalan