Keystone logo
Bloom Business School

Bloom Business School

Bloom Business School

pengenalan

Siapa kita

Bloom Business School "BBS" adalah sebuah institusi latihan profesional yang ditubuhkan di Mesir, khusus dalam menyediakan ijazah MBA dan DBA dari universiti antarabangsa dan sekolah perniagaan Switzerland yang diiktiraf oleh persatuan global dan Eropah yang sangat berpangkalan dan terkemuka.

BBS juga menyediakan kursus dan program latihan dalam kehidupan perniagaan untuk segmen dan sektor yang berlainan. Program kami diarahkan kepada kemahiran lembut dan profesional, dengan mengambil kira terkini

Bloom Business School bertujuan untuk:

  • Memberi pengalaman pelajar yang cemerlang dalam piawaian tertinggi.
  • Menyampaikan program dan perkhidmatan kami melalui profesional terpilih, infrastruktur berkualiti tinggi yang mampan dan kos efektif.
  • Menawarkan perkhidmatan kami dengan piawaian berkualiti tinggi yang menyumbang kepada kebangsaan

Di Bloom Business School kami percaya bahawa pembelajaran kerana piawaian global yang tinggi dan melalui profesion selektif akan memajukan kerjaya anda, mengubah hidup anda dan mengubah dunia dengan sewajarnya!

Mengapa Bloom Business School , BBS?

Pengajar Selektif

Pasukan pengajar kami dipilih dengan tepat untuk memastikan kualiti terbaik yang disediakan selaras dengan arahan Bloom Business School

Persekitaran Berkualiti

Kami berminat untuk memastikan persekitaran yang terbaik semasa proses pembelajaran, melalui bilik latihan standard yang dilengkapi dengan baik, dan melalui mata pelajaran yang disediakan dengan baik untuk rujukan mudah dan licin untuk menyediakan pelajar dengan tahap prestasi maksimum.

Program Berkesan

Satu gabungan program yang sangat berkesan telah dipilih untuk meningkatkan kemahiran pelbagai dan berbeza kerana perubahan dan piawai global terkini yang khusus dalam semua aspek perniagaan. Program ini memperkuat pelajar untuk membina kerjaya mereka

Harga yang berpatutan

Walaupun bergelut untuk hidup dan belajar pada masa yang sama untuk mencapai kedudukan yang lebih tinggi dan mendapat lebih banyak pendapatan, kami menawarkan harga yang sangat kompetitif kerana mempunyai lebih ramai pelajar di bawah payung pengetahuan praktikal perniagaan.

Misi

Visi kami

Menjadi pemimpin dalam menyampaikan pembelajaran campuran antarabangsa berkualiti tinggi di Mesir dan merentas sempadan.

Misi kita

Menyediakan program MBA, DBA, diploma profesional dan kemahiran lembut dengan kualiti mutlak melalui profesional terpilih dalam persekitaran dan alat terbaik untuk memperkasakan pelajar untuk mencapai potensi dan matlamat mereka yang tertinggi

Alexis Brown / Unsplash

Lokasi

  • Etisalat Club Rd, Ezbet Fahmy, El-Maadi, , Cairo

Soalan