Keystone logo
Bucharest Business School ROCA Executive MBA Bucharest Business School
Bucharest Business School

ROCA Executive MBA Bucharest Business School

Bucharest, Romania

4 Semesters

Inggeris

Sepenuh masa

20 Sep 2024

Oct 2024

EUR 15,000

diadun

pengenalan

Sekolah Perniagaan Bucharest dari ASE (Universiti Pengajian Ekonomi Bucharest) dan ESG (Ecole des Sciences de la Gestion) dari UQAM (Universiti Quebec di Montreal), Kanada menganjurkan MBA Eksekutif dua darjah secara bersama. Bucharest Business School ialah satu-satunya sekolah perniagaan yang diiktiraf AMBA Romania.

Program MBA Eksekutif ROCA adalah unik dalam pasaran tempatan, membawa pengalaman MBA Eksekutif lebih dekat kepada pelajar terima kasih kepada konfigurasi tertentu, dibina berdasarkan keperluan persekitaran perniagaan. Bagi syarikat dan profesional dalam perjalanan mereka untuk mencapai puncak, kemungkinan mendapatkan MBA Eksekutif sementara masih boleh bekerja adalah lebih daripada keutamaan, adalah satu keperluan. Ia merupakan pengalaman pembelajaran yang mengubah permainan yang menyeluruh yang akan membantu anda menolak sempadan anda, mengembangkan kemahiran kepimpinan anda dan memperoleh kemahiran dan pengetahuan era digital yang anda perlukan untuk memacu kecemerlangan dan memimpin dengan tujuan, sentiasa mengutamakan kelestarian dengan pemikiran yang tidak terhingga.

Program MBA Eksekutif ROCA merangkumi 15 modul teras dan projek akhir, berstruktur selama 2 tahun universiti (4 semester) - modul dianjurkan pada hujung minggu dalam format hibrid. Profesor dari Bucharest dan Montreal akan menemani pelajar MBA dalam perjalanan yang benar-benar transformasi.

Direka secara strategik untuk memenuhi keperluan anda, program ini disampaikan dalam bahasa Inggeris selama 22 bulan dan menghimpunkan kepakaran global dan tempatan serta lebih 30 tahun pengalaman.

Program ini adalah salah satu program MBA Eksekutif tertua di Romania dan mempunyai komuniti alumni lebih daripada 1000 orang. Di peringkat antarabangsa, UQAM menganjurkan program MBA Eksekutif bersama dua darjah yang serupa dengan universiti rakan kongsi lain di lebih 10 negara yang terletak di 5 benua dan mempunyai rangkaian global lebih 12500 alumni. Format campuran fleksibelnya menggabungkan blok dalam talian dan kediaman di Bucharest dan direka khas untuk pemimpin yang aktif dan dinamik. Selepas tamat pengajian, anda akan diberikan dua ijazah: Ijazah MBA Eksekutif ROCA yang dikeluarkan oleh BBS-ASE dari Romania dan Ijazah MBA Eksekutif yang dikeluarkan oleh ESG-UQAM dari Kanada.

Bucharest Business School (BBS) mempunyai pengalaman lama sebagai institusi utama yang menyediakan program MBA yang dianjurkan oleh Bucharest University of Economic Studies (ASE). Ditubuhkan pada 2014 sebagai sebuah institusi bebas, BBS terkenal dengan komitmennya untuk memupuk kepimpinan melalui nilai di Romania dan rantau ini. Dengan warisan yang kaya selama lebih 30 tahun dalam pendidikan untuk usahawan, pengurus, pemimpin dan profesional melalui tiga program MBA utama kami, MBA Eksekutif (MBA Romania-Kanada) MBA INDE (MBA Romania-Perancis), dan MBA Tenaga, kami telah muncul sebagai pemain terbaik dalam pasaran Pendidikan Eksekutif Romania, dengan rangkaian hampir 3,000 Alumni yang bekerja di syarikat terkemuka. Visi kami melangkaui sempadan kerana kami bercita-cita untuk mengambil peranan kepimpinan di rantau Eropah Tenggara, membentuk masa depan pendidikan perniagaan untuk usahawan, pengurus, pemimpin dan profesional.

Kemasukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Hasil Program

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Penyampaian program

Mengenai Sekolah

Soalan