Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

pengenalan

1

Aros Business Academy - Mini MBA dan latihan

Kami bertujuan untuk mengakhiri pendidikan kepemimpinan yang dihasilkan secara besar-besaran dan sebaliknya kami merancang pendidikan kepimpinan Mini MBA, yang mencipta perubahan ketara - untuk anda dan di tempat kerja anda.

MBA Mini Antarabangsa
Kami menawarkan anda MBA Mini Antarabangsa , yang merupakan MBA Mini dalam talian sepenuhnya.

Kami yakin bahawa anda akan menyukai kami
Anda mungkin telah menghadiri banyak latihan kepimpinan yang menarik di mana anda telah kembali mengangkat dan diisi kembali bekerja. Tetapi berapa banyak latihan ini telah mewujudkan perubahan yang berpanjangan untuk anda? Jika anda mengikuti statistik, sangat sedikit. Di Aros Business Academy , kami bersemangat untuk mencipta perubahan ini - jadi masuk akal untuk anda menghabiskan masa di Mini MBA, dan oleh itu masuk akal untuk tempat kerja yang menghantar anda. Kami menciptanya dengan kedua-dua langkah besar dan kecil - dan sebahagian daripada mereka bahkan tidak dapat dilihat sepenuhnya oleh anda.

Mengapa memilih MBA Mini?
Pertama kita tentukan bahawa MBA Mini bukanlah MBA. Sudah tentu, seseorang tergoda untuk mengatakan. Perkataan "Mini" mengatakan secara terbuka bahawa kita berurusan dengan versi MBA pendek, ringkas dan ringkas. MBA biasanya mengambil masa dua tahun, manakala MBA Mini biasanya mengambil masa enam bulan. Sebuah MBA Mini bertujuan untuk pekerja yang perlu meningkatkan pengetahuan dan alat mereka dalam pengurusan tetapi tidak berniat untuk mengambil MBA atau Diploma Pengurusan (kerana masa, wang atau kecenderungan) - sekurang-kurangnya tidak sekarang. Ia boleh menjadi pemimpin dengan pengalaman pengurusan yang luas, dan ia boleh menjadi orang yang ingin mengambil langkah seterusnya dan menduduki kedudukan pengurusan di masa depan.

Yang paling penting ialah pensyarah yang mahir (benar-benar mahir) yang meminati bidangnya
Untuk menjadi tenaga pengajar yang mahir di Mini MBA kami, anda mesti mempunyai kepakaran kepimpinan profesional, tidak perlu diragukan lagi. Lebih daripada 40 orang pensyarah, jelas, telah menjadi antara pakar terkemuka dalam bidang mereka pada masa yang sama. Tetapi kami menuntut lebih banyak daripada mereka! Mereka mesti bersemangat dengan apa yang mereka ajarkan, sehingga mereka dapat melibatkan peserta sepenuhnya. Dan kemudian mereka mesti menjadi fasilitator yang mahir yang dapat melihat cabaran ANDA dan mengaitkan isi dengan ANDA. Mungkin itulah sebabnya 97.9% pelajar kami percaya bahawa pensyarah itu "baik" atau "sangat baik" dalam menyesuaikan Mini MBA khusus untuk mereka. Tokoh yang kita agak bangga kerana tidak mudah dicapai. Kami menawarkan dua program Mini MBA Aros Mini MBA dan ABA Mini MBA . Kami juga menawarkan Mini MBA di Jerman (Deutschland) dan di Sweden: Mini MBA Chefsutbildning . Dan di Greenland: Kursus i Grønland .

Kami berjanji bahawa MBA Mini disesuaikan dengan masalah dan cabaran anda
Di Aros, kami sangat menentang menjalankan rutin dengan bahan lama yang sama. Kami percaya bahawa anda akan mendapat hasil maksimal dari MBA Mini anda jika teori tersebut dimasukkan ke dalam perspektif masalah yang anda hadapi dalam kehidupan seharian anda dan kes-kes berkaitan dengan garis kerja anda. Oleh itu, anda akan menerima kursus pendek mengenai pembelajaran sebelum permulaan Mini MBA. Dan kami akan menghantar satu soal selidik mengenai andaian dan cabaran anda, jadi pengajar dan pakar kami boleh menyesuaikan bahan kursus dengan keperluan yang tepat.

Lokasi

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Soalan