Keystone logo
American University of Leadership

American University of Leadership

American University of Leadership

pengenalan

AUL GROUP, siapa kita

Kumpulan AUL menguasai 3 universiti antarabangsa, pelajar boleh memilih dari mana mereka mahu ijazah mereka: Amerika dari Universiti Kepimpinan Antarabangsa, Eropah dari American University of Leadership Marbella, Afrika dari Sekolah Kepimpinan Antarabangsa, Maghribi.

Mod Pembelajaran

Program AUL menyepadukan pelbagai mod penghantaran seperti dipercepatkan, segerak, tak segerak, hibrid dan dalam talian yang menyediakan anda untuk menjadi ahli komuniti yang berjaya tanpa mengganggu kehidupan peribadi atau profesional anda.

Pendidikan Kualiti

Menyediakan pelajar dan pelajar dengan kemahiran dan kecekapan yang akan menjadikan mereka produktif dari segi sosial dan ekonomi, bersedia untuk menyumbang kepada pertumbuhan dan pembangunan komuniti mereka.

Matlamat & Visi Dikongsi

AUL komited untuk menyediakan persekitaran pembelajaran inklusif yang mengiktiraf pelbagai perspektif jantina, etnik, kelas, umur, ketidakupayaan dan budaya yang dibawa oleh pelajar kepada pengalaman AULM.

Peluang kerjaya

Dengan Ijazah Universiti, anda lebih berkemungkinan mendapat pekerjaan dengan faedah yang lebih baik daripada lulusan sekolah menengah: Jangan SETTLE dengan harga yang lebih rendah!

Lanjutkan Pendidikan Anda

AUL komited untuk menyediakan anda dengan persekitaran pembelajaran inklusif yang mengiktiraf pelbagai aspek persekitaran antarabangsa.

Capai Untuk Kejayaan

Graduan AUL boleh mencari pekerjaan dalam masa beberapa bulan selepas tamat pengajian manakala pelajar siswazah dinaikkan pangkat oleh majikan mereka atau memulakan perniagaan mereka sendiri sebaik sahaja mereka menamatkan ijazah mereka.

Perangkaan

 • Pelajar antarabangsa:

  98%

 • 0
 • Nisbah pelajar kepada fakulti:

  12 kepada 1

Ciri-ciri Kampus

  Kemasukan

  Biasiswa dan Pembiayaan

  JumlahTarikh Akhir Permohonan
  Fall228,000 USDOctober 20, 2022

  Testimoni Pelajar

  Syarat kemasukan ke program

  Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

  Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

  Lokasi

  • Orlando

   Orlando, Amerika Syarikat

   • Marbella

    Marbella, Sepanyol

    • Casablanca

     Casablanca, Maghribi

     Soalan