Keystone logo
American Tech and Management University

American Tech and Management University

American Tech and Management University

pengenalan

Dunia Menjadi Lebih Banyak dan Lebih Global setiap Hari, dan setiap orang mempunyai hak untuk program ijazah berkualiti pada tuisyen yang adil. Dapatkan pengalaman pendidikan 'dunia nyata' dengan ATMU .

Lawati laman web ATMU secara terus

ATMU diasaskan sebagai sebuah universiti di Negeri California pada tahun 2013 dengan tumpuan kepada pelajar tempatan dan antarabangsa untuk memberi mereka program ijazah di peringkat Sarjana Muda, Sarjana dan Doktorat dengan kecekapan industri yang khusus. Kami membangunkan kemahiran untuk meningkatkan kebolehpasaran dan memupuk kemahiran kepimpinan untuk pengurus masa depan.

Fakulti dan kakitangan ATMU mewakili pelbagai kumpulan individu yang sangat akademik yang juga mempunyai kepakaran dalam persekitaran korporat dan perindustrian. Mereka membawa bersama gabungan teori dan amalan yang memperkaya pengalaman pembelajaran ATMU.

Kami percaya untuk berkhidmat kepada komuniti dengan menawarkan pendidikan berkualiti tinggi kepada penduduk pelbagai penduduk secara demografi dengan harga yang berpatutan.

Persekitaran perniagaan global telah berubah pesat dalam beberapa dekad yang lalu. Untuk maju dan bersaing, anda memerlukan ijazah yang sesuai dengan kemahiran antarabangsa yang anda perlukan.

ATMU menawarkan semua peluang ini dalam program berasaskan kursus dengan pilihan yang boleh disesuaikan.

ATMU didedikasikan untuk menyampaikan pengetahuan berkualiti tinggi serta keadaan kemahiran seni, yang membolehkan para pelajar hari ini terlibat dalam isu pengurusan perniagaan dengan tahap teori dan keyakinan diri yang diperlukan. Bahan ini adalah teori dan praktikal. Fakulti kami mempunyai pengalaman spesifik industri yang luas di dunia.


MISI ATMU

Ia adalah Misi American Tech and Management University untuk menyediakan pelajar akses kepada pendidikan tinggi yang berkualiti dan mengintegrasikan perspektif global sebagai persediaan untuk terlibat sebagai ahli yang berkesan dalam bidang dinamik Teknologi dan Pengurusan.


VISI ATMU

Untuk mengajar kemahiran yang diperlukan untuk kebolehpasaran dan menyampaikan bakat berkualiti kepada pasaran global dengan menggunakan peluang pembelajaran yang fleksibel kepada pelajar tempatan dan global.


HASIL PEMBELAJARAN INSTITUSI (ILO)

Pelajar yang menamatkan pendidikan mereka dengan program ijazah dari American Tech and Management University akan menunjukkan Hasil Belajar Institusi (ILO) yang menggabungkan pengalaman pembelajaran yang luas dan mendalam dan memperoleh kecekapan yang terpakai bagi pelajar siswazah yang berjaya dalam semua program ijazah.

Hasil Pembelajaran Institusi ATMU (ILO) adalah pengambilalihan pengalaman pembelajaran profesional berpengalaman dalam bidang kecekapan teras yang diterima oleh universiti.


HASIL PEMBELAJARAN INSTITUTIONAL ATMU

  1. Pelajar akan menunjukkan bukti tahap kecekapan tinggi dalam komunikasi verbal, bukan lisan, dan tulisan mengenai idea, perspektif dan nilai dalam konteks akademik, tempat kerja, dan interpersonal.
  2. Pelajar dapat berfikir secara kritis dan menganalisis dan menyelesaikan masalah melalui mengumpulkan maklumat, menilai, menilai alternatif, dan mencapai penyelesaian yang sesuai.
  3. Pelajar akan menunjukkan tingkah laku profesional dan etika dengan pengiktirafan masyarakat pelbagai kaum dan budaya.
  4. Pelajar akan menunjukkan pemahaman mengenai isu - isu etika yang menyerap keputusan dan tindakan perniagaan.
  5. Pelajar akan menunjukkan kemahiran kepimpinan yang sesuai dengan pekerjaan dan persekitaran profesional mereka.
  6. Pelajar akan menunjukkan penggunaan teknologi dan maklumat yang sesuai dan berkesan untuk membuat keputusan berasaskan bukti yang berkaitan dengan bidang pengajian mereka.
  7. Pelajar dapat menggunakan konsep matematik dan model dan penalaran kuantitatif untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar.
  8. Pelajar akan menunjukkan pemahaman, pemahaman, empati, dan pemahaman yang beretika di dalam komunikasi, interaksi dan tindakan profesional mereka.

Berlesen di Negeri California oleh Biro Pendidikan Pos Menengah, Kod sekolah 71847831

Lokasi

  • Stoneridge Mall Road,6200, 94588, Pleasanton

Soalan