Keystone logo

Alfred Ford School Of Management

A logo

pengenalan

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP

Alfred Ford School Of Management memberi anda peluang untuk pergi ke mana program MBA yang lain tidak pergi, dari pemikiran yang paling dalam tingkah laku anda sendiri kepada perspektif yang paling luas mengenai perniagaan dan tempatnya dalam masyarakat. Kami menawarkan pengalaman pendidikan yang sukar ditandingi:

  • arahan cemerlang dari fakulti pakar
  • format pembelajaran yang inovatif dan fleksibel
  • komitmen untuk menamatkan pengajian yang menghargai masyarakat, kerjasama, semangat dan kebanggaan

Belajar dengan kajian kes dari Alfred Ford School Of Management pada Vimeo.

Pengalaman belajar Alfred Ford adalah salah satu yang memberi dan mengambil, di mana fakulti mendengar seperti yang mereka ceramah, dan pelajar mengambil inisiatif sekerap yang mereka ambil nota. Akhirnya pendekatan ini bermakna menghargai pengalaman dan kebijaksanaan para pelajar kami, dan mempercayai bahawa penyertaan mereka meningkatkan perbincangan ke peringkat tertinggi dan mewujudkan pemimpin perniagaan yang selesa dengan pertukaran idea secara semulajadi dalam ekonomi global hari ini. Pangkalan pengetahuan pengurusan umum memberikan anda fleksibiliti untuk bergerak ke dalam pelbagai bidang perniagaan atau pengurusan, sementara fokus pada pembangunan kepimpinan memberikan anda kemahiran interpersonal yang anda perlukan untuk sampai ke sana. Belajar tentang perniagaan dan banyak lagi, dengan pendidikan yang membincangkan isu alam sekitar, sosial, dan tadbir urus yang relevan.

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP

Penyataan Visi

Untuk membangunkan sekolah perniagaan terkemuka dalam bidang kepimpinan dan pengurusan yang sedar untuk pemimpin latihan untuk memiliki minda global dan sifat yang sempurna.

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP

Kenyataan Misi

Alfred Ford School Of Management mengembangkan pemimpin etika yang berfikiran global dengan menggabungkan pengetahuan pengurusan terkini dengan kebijaksanaan kuno.

MEMERLUKAN MAKLUMAT LANJUT KE ATAS WHATSAPP

Lokasi

  • Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy, 6940, Durbuy

Soalan