Keystone logo
© Eva Dang
ABI College

ABI College

ABI College

pengenalan

Tentang kita

Kami adalah sebuah Kolej bebas menyediakan akademik sangat baik, PERNIAGAAN berorientasikan, dan Innovative persekitaran yang mempunyai standard pengajaran, saiz kelas kecil dan sokongan pelajar cemerlang pembelajaran. Kami berdedikasi untuk menyediakan memperkaya, mudah, pengalaman pendidikan yang lebih tinggi yang mampu dimiliki dan kerjaya yang relevan untuk semua pelajar.

dua kampus ABI kami Di London (Acton) dan Reading yang terletak berhampiran dengan pelbagai kemudahan pelajar. Dengan jumlah pelajar yang diambil di peringkat antarabangsa dan juga dari UK / EU, Kolej menyediakan pengalaman pendidikan yang benar-benar global.

ABI College pada asalnya ditubuhkan sebagai Queensland College London (QCOL) pada tahun 2004 di Acton, West London.

peruntukan peringkat ijazah dan lepasan ijazah Kolej ini disahkan oleh University of St Mark dan St John Plymouth (Marjon) dan Pearson Edexcel. ABI College telah mencapai "Keyakinan" penghakiman berikutan semakan untuk pengawasan pendidikan oleh Agensi Jaminan Kualiti Pengajian Tinggi (QAA) pada tahun 2012.

ABI College ialah Agensi Sempadan UK 'Penaja Sangat Dipercayai' dan rezekinya ijazah peringkat (HND / C dan BA) secara khusus yang ditetapkan kursus yang layak untuk bantuan kewangan pelajar termasuk geran pinjaman dan yuran penyelenggaraan tuisyen untuk pelajar yang layak.

Mengapa ABI?

Pada ABI College kejayaan setiap pelajar luar kita adalah penting kepada kami. kakitangan profesional kami yang berdedikasi akan bekerjasama dengan anda untuk memastikan kajian anda dengan kami adalah satu pengalaman yang mencabar, seronok dan memuaskan.

Kami menawarkan kepada anda:

kelayakan di seluruh dunia diiktiraf

Semua kelayakan kami telah diluluskan dan disahkan oleh badan-badan diiktiraf pemberian peraturan atau profesional yang menjamin taraf dan kualiti kelayakan anda, mata wang global dan penerimaan kepada majikan, profesion dan institusi pendidikan.

kejayaan akademik pelajar

pelajar kami yang komited yang bekerja keras kami telah berjaya dalam program-program yang mereka pilih, dan terus melanjutkan pelajaran atau kerjaya berbaloi setelah selesai.

kakitangan yang profesional

pensyarah dan tutor kami dipilih untuk pendekatan yang sangat profesional mereka kepada pengajaran dan pembelajaran, keterbukaan, peluang mereka dan dedikasi kepada kejayaan akademik pelajar-pelajar mereka.

komuniti pelajar aktif

Semua pelajar ABI ini secara aktif digalakkan untuk mengambil bahagian dalam hal ehwal College dan pengurusannya. Selain itu terdapat pelbagai aktiviti kebudayaan dan sosial yang dianjurkan oleh pelajar dan kakitangan sukan tambahan-curriculer.

kehidupan sosial dan budaya yang menarik

pusat-pusat kajian kami terletak berhampiran dengan pelbagai tempat-tempat kebudayaan dan sosial di mana pelajar-pelajar kita mencari aktiviti menyeronokkan dan merangsang di luar bilik kuliah.

Negeri pengajaran seni dan teknologi pembelajaran

ABI telah melakukan pelaburan yang besar dalam infrastruktur pendidikan untuk menyokong pelajarnya aktiviti pembelajaran dan untuk membolehkan mereka merealisasikan potensi akademik mereka.

Komitmen kepada kejayaan akademik pelajar dan pembangunan peribadi

Pada ABI kejayaan setiap pelajar adalah penting bagi kami. bimbingan individu disediakan untuk kajian berjaya disokong oleh pengajaran pakar dalam kemahiran belajar dan perancangan pembangunan peribadi untuk membolehkan pelajar-pelajar kita untuk meningkatkan keyakinan akademik dan sosial mereka.

sokongan pastoral Dedicated

Pada ABI kami menyedari bahawa pelajar yang belajar dalam persekitaran yang baru memerlukan sokongan tambahan dalam apa yang mungkin kelihatan konteks budaya yang tidak dikenali. sokongan pastoral adalah keutamaan bagi pasukan College untuk membolehkan anda untuk menyesuaikan diri dengan belajar dan kehidupan di UK.

yuran yang kompetitif & fleksibel

Pada ABI kami berusaha untuk memberikan nilai kepada wang dan fleksibiliti dari segi bayaran membolehkan pelajar untuk mencapai tahap akademik yang tinggi dengan cara yang kos efektif.

Antarabangsa

Bakal Pelajar Antarabangsa (tidak EU)

ABI mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia setiap tahun. kelas kami masih hidup dengan pelbagai aksen dan idea-idea, mewujudkan persekitaran pembelajaran yang global. Kami berada di sini untuk membantu anda untuk membuat proses penerimaan masuk sebagai mudah untuk anda yang mungkin.

Kami sedar bahawa memilih untuk belajar di negara lain adalah satu keputusan yang besar untuk membuat dan kami amat gembira bahawa anda sedang mempertimbangkan College ABI sebagai salah satu pilihan anda. Memilih College yang betul dan kursus adalah penting dan kami berhasrat untuk memberikan anda semua maklumat yang anda perlukan supaya anda boleh melihat jika apa yang kami tawarkan di ABI College yang tepat untuk anda.

Lokasi

  • London

    London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading

    Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

    Soalan