Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

pengenalan

TENTANG SEKOLAH PERNIAGAAN KAMI

41 Utara adalah baru, peribadi dan berdiri sendiri, yang membuat kita unik di Turki. Kami berdedikasi untuk meningkatkan amalan perniagaan dalam Zaman Transformasi Digital. Tujuan kami adalah untuk melayani pelajar yang percaya dalam pengalaman pembelajaran yang tidak pernah berakhir, dalam pengurusan dan dalam kehidupan peribadi.

41 Utara menyampaikan DBA, MBA Eksekutif dan Sijil Pasca Siswazah Kecemerlangan Digital. 41 Utara memberi tumpuan kepada kepimpinan dalam era digital dan penilaian dan pengurusan teknologi baru. Sekolah ini bertujuan untuk menyediakan platform diskursus antar disiplin antara masyarakat, perniagaan dan akademik.

Program Kustom

Jika anda sedang bekerja dan anda tidak mahu meninggalkan pekerjaan anda, tetapi anda bertujuan untuk kedudukan yang lebih tinggi? Adakah anda bersedia untuk digitalisasi? Apakah yang dimaksudkan dengan Kepintaran Buatan (AI) dan Robotik untuk perniagaan anda? Adakah anda merasa memerlukan bantuan luar dan bantuan pakar? Jika ya, 41 Utara adalah rakan kongsi yang tepat.

41 North bekerjasama dengan institusi antarabangsa terkemuka untuk membawa persekitaran pengajaran / pembelajaran terkini dan canggih dan memberi tumpuan kepada gaya kepimpinan kreatif; digitalisasi perniagaan dan versi pembangunan pengurusan di tempat kerja.

  • Istanbul sudah menjadi bandar Gateway antara Timur
  • Institusi rakan kongsi kami termasuk Grenoble Ecole de Management (GEM-France) dan Sekolah Pengurusan dan Teknologi Eropah (ESMT-Berlin), yang kedua-duanya mempunyai pentauliahan tiga kali ganda dari akreditasi AACSB, EQUIS dan AMBA. Pusat Kepimpinan Kreatif (CCL-Greensboro, Brussels, Moscow) melengkapkan ketiga-tiga mereka.
  • EMBA GEM, Pendidikan Eksekutif ESMT dan program kepimpinan CCL di Istanbul menawarkan harga hampir 50% lebih rendah berbanding dengan yang ada di Eropah. Tahap sama, kandungan yang sama, kelayakan yang sama, kos yang lebih rendah!

TENTANG LOKASI KAMI

DISTRIKTOR PERNIAGAAN ISTANBUL

Berbasis di Istanbul, di tengah perdagangan di dua benua, 41 North Business School mengilhami dan membantu para eksekutif mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk mengubah diri menjadi pemimpin moden. 41 North Business School , bekerja bersempena dengan sekolah terkemuka di dunia dalam teknologi dan inovasi, dan lain-lain. Cari kami di mana Timur memenuhi Barat, sepanjang Lintang Utara ke-41.

Sebuah sekolah perniagaan dan institusi latihan kepemimpinan di tengah-tengah Daerah Perniagaan di Istanbul. Bangunan tandatangan FERKO adalah pemasangan reka bentuk yang indah.

41 North Business School di Istanbul - Levent ialah:

  • Di Bahagian Eropah Bosphorus

  • Dikelilingi oleh ibu pejabat syarikat global

  • Pusat membeli-belah moden, restoran, galeri, dewan konsert dan pusat persembahan.

Kampus kami mudah dicapai melalui jalan masuk dan laluan pejalan kaki bawah tanah yang direka untuk menyediakan sambungan metrobus, metro dan pejalan kaki. Selain itu, kampus memaksimumkan produktiviti anda dengan menjadikan persekitaran pembelajaran anda lebih menyeronokkan dengan kemudahan di tempat seperti titik pengisian kenderaan elektrik di tempat letak kereta, perkhidmatan concierge, kafe, restoran dan taman yang bersemangat untuk aktiviti sosial.

TENTANG KEPIMPINAN

Kami percaya kepimpinan adalah seni dan sains yang menggabungkan penggunaan bukan sahaja pendekatan yang rasional, tetapi juga hubungan emosi.

Pengalaman pembelajaran

Proses pengajaran dan teknologi yang berkaitan telah berubah secara drastik sepanjang sepuluh tahun yang lalu. Ia tidak lagi mencukupi untuk mengumpulkan para eksekutif dari semasa ke semasa, mereka mesti dilatih untuk meraih prestasi memenangi secara real-time dan di tempat kerja.

Lokasi

  • Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Soalan