Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 Global MBA Program dalam Taipei, Taiwan 2023

2 Global MBA Program dalam Taipei, Taiwan 2023

Gambaran keseluruhan

Taipei dianggap sebagai pusat pendidikan di seluruh Taiwan. Ini adalah kerana ia mempunyai lebih daripada 20 institusi pengajian tinggi bahawa ia mempunyai. Bahagian atas empat universiti terbaik di bandar ini adalah Taiwan Universiti Kebangsaan, Universiti Nasional Chengchi, Taiwan Universiti Normal Nasional, National Taiwan University Sains dan Teknologi.

Taiwan, secara rasmi Republik China, adalah sebuah negara di Asia Timur dan republik berperlembagaan yang pertama di Asia. Taiwan mempunyai beberapa universiti yang baik, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan universiti luar negara, dan ini adalah cara yang baik untuk menikmati kehidupan di Taiwan.

Program MBA Global melatih pelajar untuk kerjaya perniagaan dengan perspektif antarabangsa. Peserta sering belajar di luar negara, mendapat pengalaman secara langsung di tempat kerja di peringkat antarabangsa dan bekerjasama dengan pelbagai rakan sebaya.

Baca lagi

Penapis

  • Global MBA
  • Taiwan
  • Taipei
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian