Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Global MBA Program dalam Haifa, Israel 2023

1 Global MBA Program dalam Haifa, Israel 2023

Gambaran keseluruhan

Universiti Haifa Sekolah Antarabangsa terkenal dengan bilangan besar pelajar antarabangsa. Tempat ini adalah khusus dalam menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dengan perbelanjaan sara hidup dan tuisyen yang munasabah. Semua orang-orang yang berminat untuk belajar Kreatif Fakulti Terapi mesti pergi ke Haifa.

Israel, secara rasmi negara Israel, adalah demokrasi berparlimen di Timur Tengah, di pantai tenggara Laut Mediterranean. Israel 'pusat kewangan adalah Tel Aviv, manakala Jerusalem adalah negara' bandar paling ramai penduduk jika Timur Baitulmuqaddis dimasukkan.

Program MBA Global melatih pelajar untuk kerjaya perniagaan dengan perspektif antarabangsa. Peserta sering belajar di luar negara, mendapat pengalaman secara langsung di tempat kerja di peringkat antarabangsa dan bekerjasama dengan pelbagai rakan sebaya.

Baca lagi

Penapis

  • Global MBA
  • Israel
  • Haifa
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa Penjagaan Kesihatan
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan