Keystone logo

2 EMBA Program dalam Istanbul, Turki untuk 2024

Penapis

Penapis

  • EMBA
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

EMBA Program dalam Istanbul, Turki

Istanbul merupakan pilihan utama bagi ramai orang yang mencari program EMBA. Istanbul mempunyai pasaran yang berkembang pesat baru muncul di mana kedua-dua pengaruh Eropah dan Asia yang ramai dan unik diterapkan ke dalam kursus. Ini adalah kawasan untuk inovasi perniagaan dan kreativiti dengan pelbagai peluang untuk kemajuan kerjaya di Eropah, Asia dan pasaran baru muncul. Satu EMBA di Istanbul menggabungkan metodologi pembelajaran yang unik dan interaktif dengan pengkhususan terhadap profesional yang bekerja mencari kepimpinan eksekutif dan jawatan pengurusan atasan.

Program EMBA membenarkan profesional yang berpengalaman peluang untuk memajukan kerjaya mereka dengan program sarjana profesional. Pelbagai kemahiran diperolehi kerana pengalaman profesional digabungkan dengan kerja kursus, menyediakan peluang untuk pengaplikasian konsep akademik. Seperti program EMBA lain, EMBA di Istanbul termasuk pengalaman profesional para pesertanya.Pendekatan pasukan digunakan, yang membolehkan untuk perkongsian pelbagai perspektif. EMBA dalam program Istanbul mempamerkan tahap yang canggih pengetahuan mengenai topik pengurusan kontemporari. EMBA di Istanbul program juga membayangkan pemahaman pemikiran strategik dan perancangan serta pengetahuan untuk membina kepimpinan dan kemahiran pengurusan yang berkesan.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai satu EMBA di Istanbul dengan melayari program di bawah. Mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda hari ini!