Keystone logo

1 EMBA Program dalam Bangkok, Thailand untuk 2024

Penapis

Penapis

  • EMBA
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

EMBA Program dalam Bangkok, Thailand

Bangkok merupakan pilihan utama bagi kebanyakan orang yang mencari dan program EMBA. Ia adalah rumah kepada banyak perniagaan antarabangsa dan kawasan masak dengan potensi bagi mereka yang mencari pembangunan profesional dan pengalaman. Satu EMBA di Bangkok boleh memberikan pengalaman yang benar-benar unik yang boleh menggabungkan ahli akademik dengan pertumbuhan profesional di lokasi yang eksotik. Kursus termasuk latihan perniagaan yang seragam tetapi diselitkan dengan aspek tertentu perniagaan Asia. EMBA di Bangkok adalah mencabar dan penuh dengan peluang-peluang pertumbuhan yang luar biasa.

Satu EMBA di Bangkok program boleh membenarkan profesional peluang untuk memajukan kerjaya mereka dengan program sarjana profesional yang berstruktur bagi mereka yang mencari jawatan pengurusan dan kepimpinan eksekutif. Para peserta program EMBA di Bangkok boleh mendapatkan pelbagai kemahiran dengan menggabungkan kursus, permohonan pengalaman profesional mereka yang unik, dan pembelajaran rakan sebaya.Kaedah pendekatan pasukan membolehkan perkongsian perspektif yang pelbagai mengenai pelbagai topik. EMBA dalam program Bangkok mencerminkan tahap profesional pengetahuan bagi topik pengurusan kontemporari. Ia juga merangkumi pemahaman yang maju kepintaran berfikir dan perancangan dan boleh membantu profesional membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin dan pengurus yang berkesan.

Jika anda sedang mempertimbangkan satu EMBA di Bangkok, kemudian kita lihat melalui program-program di bawah untuk mengetahui lebih lanjut!