Keystone logo

Penapis

 • EMBA
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)
 • Pengajian Ekonomi (1)
 • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

5 EMBA Program dalam Moscow, Rusia untuk 2024

  EMBA Program dalam Moscow, Rusia

  Satu EMBA di Moscow adalah satu peluang yang baik untuk bertaraf dunia pendidikan perniagaan siswazah di sebuah bandar yang dinamik dengan sejarah yang panjang dan budaya yang kaya. Moscow adalah pusat politik dan kebudayaan Rusia, dan mendorong banyak perubahan ekonomi dan sosial yang telah berlaku di daerah ini. Dengan EMBA di Moscow, peserta boleh menggabungkan kecemerlangan dalam bidang akademik dengan pertumbuhan peribadi dan intelektual.

  EMBA dalam program Moscow dipermudahkan oleh pemimpin-pemimpin tertinggi dalam bidang akademik dan perniagaan dari seluruh dunia. Program ini disusun untuk memberikan asas yang kukuh dalam prinsip perniagaan teras dengan memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan strategik, untuk membangunkan pemimpin perniagaan global masa hadapan. Satu EMBA di Moscow boleh membantu peserta membina rangkaian profesional yang kuat dan mempunyai akses kepada kemungkinan kerjaya yang menarik.

  Tatal melalui program-program di bawah dan anda boleh mencari maklumat lebih lanjut mengenai satu EMBA di Moscow!Mengambil langkah seterusnya ke arah hari ini peribadi dan matlamat profesional anda!