Keystone logo

2 EMBA Program dalam Rom, Itali untuk 2024

Penapis

Penapis

  • EMBA
  • Itali
  • Rom
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

EMBA Program dalam Rom, Itali

Rom adalah pilihan utama untuk profesional mencari ijazah perniagaan siswazah. Satu EMBA di Rom direka untuk orang-orang yang mempunyai pengalaman profesional yang mencari untuk memajukan kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya, biasanya untuk jawatan kepimpinan eksekutif. Rom adalah pusat kebudayaan dan politik yang mempunyai sejarah menghasilkan beberapa pemikir yang terhebat di dunia. Di Rom, suasana yang merangsang intelek dipupuk di kalangan semua tapak bersejarah, agama, dan budaya yang boleh diterokai.

EMBA dalam program Rome dibuat dalam masa idea-idea yang inovatif dan canggih dan kaedah serta teori perniagaan tradisional dan amalan. Peserta pendapatan yang EMBA di Rom akan mendapatkan pemahaman asas yang kukuh isu-isu perniagaan dalam pemasaran, perakaunan, kewangan, etika, dan ekonomi, dengan memberi tumpuan kepada membina kemahiran kepimpinan dan pengurusan.Dengan EMBA di Rom, peserta boleh mempunyai peluang untuk maju ke jawatan kepimpinan sama ada ia di sebuah syarikat multinasional, atau syarikat kecil.

Ketahui lebih lanjut mengenai satu EMBA di Rom dengan menatal melalui program-program di bawah!