Keystone logo

7 EMBA Program dalam Dubai, Emiriah Arab Bersatu untuk 2024

Penapis

Penapis

 • EMBA
 • Emiriah Arab Bersatu
 • Dubai
Bidang pengajian
  Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

  Popular study format

  EMBA Program dalam Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Dubai adalah salah satu daripada bandar-bandar di dunia yang paling dinamik yang menawarkan peluang-peluang perniagaan banyak, yang menjadikan ia lokasi yang sangat baik untuk program EMBA. Dubai telah menjadi sebuah bandar antarabangsa, dengan cepat berkembang menjadi pusat ekonomi dan perniagaan dunia.

  EMBA Dubai akan menyediakan profesional perniagaan semasa dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memegang jawatan pengurusan dan eksekutif. Kursus untuk EMBA Dubai akan menggabungkan asas perniagaan yang kukuh dengan keupayaan kepimpinan untuk mengurus dan berfikir secara strategik untuk membuat keputusan, menyedari lagi matlamat perniagaan. Pelajar EMBA Dubai akan mendapat manfaat daripada rangkaian yang luas dan juga pengetahuan on-the-kerja yang setiap pelajar membawa kepada persekitaran pembelajaran. Siswazah dari program EMBA Dubai sering pergi untuk kerjaya sebagai pengurus dan pemimpin dalam perniagaan kecil dan besar.

  Jika anda sedang mempertimbangkan ijazah sarjana, maka satu EMBA Dubai boleh menunggu untuk anda!Sila lihat melalui pilihan di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat peribadi dan profesional anda!