Keystone logo

8 EMBA Program dalam Vienna, Austria untuk 2024

Penapis

Penapis

  • EMBA
  • Austria
  • Vienna
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)
  • Pengajian Ekonomi (1)
  • Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

EMBA Program dalam Vienna, Austria

Vienna, ibu kota Austria, adalah pilihan utama untuk profesional perniagaan ramai yang mencari untuk memajukan pendidikan dan kerjaya mereka. Satu EMBA di Vienna menawarkan banyak peluang pembangunan profesional dan merupakan cara yang baik untuk mengembangkan dan mengukuhkan rangkaian profesional yang boleh span Eropah. Terdapat juga banyak kemungkinan untuk pengalaman budaya di kalangan pelbagai muzium, konsert, dan teater, menyediakan pengalaman akademik yang kaya dan serba boleh.

EMBA dalam program Vienna distrukturkan untuk profesional perniagaan semasa mencari untuk maju ke peringkat kepimpinan eksekutif, dan memerlukan pendidikan siswazah perniagaan untuk berbuat demikian. Peserta pendapatan EMBA mereka di Vienna akan mendapat asas yang kukuh dalam prinsip perniagaan di samping menumpukan kepada kepimpinan dan pengurusan. Satu EMBA di Vienna biasanya membolehkan peserta untuk terus bekerja dengan gangguan yang minimum kepada kerjaya mereka.

Tatal melalui program-program di bawah untuk mencari EMBA anda di Vienna.Ia boleh menjadi langkah seterusnya ke arah matlamat peribadi dan profesional anda!