Keystone logo

7 EMBA Program dalam Afrika Selatan untuk 2024

Penapis

Penapis

  • EMBA
  • Afrika Selatan
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)Pengajian Kejuruteraan (0)Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)
  • Pengajian Kemampanan (1)
  • Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

EMBA Program dalam Afrika Selatan

Afrika Selatan telah menjadi satu kuasa ekonomi untuk semua Afrika, menjadikannya lokasi yang sangat baik untuk memberi ganjaran program EMBA berkualiti tinggi dan. Program perniagaan di Afrika Selatan mempunyai sejarah yang panjang dan terus berkembang, memberikan lebih nilai untuk ijazah dari Afrika Selatan. Pelajar yang mengikuti sesuatu EMBA Afrika Selatan menghadiri banyak institusi pendidikan bertaraf dunia, serta mengambil kesempatan daripada keindahan landskap dan budaya.

Program EMBA Afrika Selatan mengambil "hands-on" pendekatan, menekankan penerapan teori kepada amalan. Pelajar EMBA Afrika Selatan mendapatkan asas perniagaan yang kukuh melalui kelas teras manakala memberi tumpuan kepada IT, globalisasi, etika, pengurusan, dan kepimpinan. Pelajar yang memburu EMBA Afrika Selatan sering profesional perniagaan semasa yang sedang berusaha untuk meningkatkan kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya kepimpinan eksekutif.

Jika anda sedang mencari untuk persekitaran yang mencabar dalam bidang akademik dan merangsang, kemudian EMBA Afrika Selatan boleh menjadi program untuk anda. Sila lihat melalui pilihan di bawah!