Keystone logo
Sambilan Anda Cari MBA Sambilan Anda

Cari MBA

Apa yang perlu dipelajari
Tempat belajar

Program Sambilan

Ijazah MBA dan EMBA ialah program akademik siswazah yang ditawarkan oleh sekolah perniagaan atau oleh fakulti perniagaan di universiti. Program perniagaan ditawarkan di sekolah di seluruh dunia dan menampilkan pelbagai kepekatan. Memegang MBA atau EMBA memberi pelajar pemahaman yang kukuh tentang perniagaan, serta kemahiran berfikir kritis, analitikal dan strategik yang diperlukan untuk memegang jawatan pengurusan dan kepimpinan.

Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan MBA dan EMBA, dalam talian, sambilan serta di kampus. Adalah biasa bagi pelajar untuk mengkhusus dalam bidang dalam disiplin perniagaan seperti Perniagaan Antarabangsa, Pemasaran, Keusahawanan, Pengurusan Projek, dll.

Pelbagai program Perniagaan yang berbeza boleh menjadi sangat menggembirakan - jangan biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat ijazah perniagaan paling popular dan disenaraikan di bawah.

Dwi Darjah Sambilan

Sambilan Dwi Ijazah membolehkan pelajar menyesuaikan pendidikan mereka dengan menggabungkan program pengajian siswazah yang berbeza menjadi satu, sambil menjalani kehidupan yang aktif. Mengikuti Ijazah Dwi Sambilan membenarkan pelajar pengkhususan dalam dua disiplin akademik sekaligus dan menjadi pakar dalam perniagaan dengan disiplin lain.

1 tahun MBA Sambilan

MBA Sambilan setahun menyediakan pelajar peluang yang pantas dan ketat untuk mendapatkan kelayakan perniagaan yang berharga. Program MBA Sambilan 1 tahun membuka pintu untuk profesional bekerja sepenuh masa atau mereka yang mempunyai komitmen keluarga untuk menjadikan ini sebagai pelaburan yang bermanfaat dalam kerjaya profesional mereka.