Keystone logo
Cari MBA Anda

Cari MBA Anda

Apakah yang anda ingin pelajari?
Di manakah anda ingin belajar?

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) ialah ijazah lepasan ijazah yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menguasai pengajian perniagaan. Program MBA dianggap sebagai antara yang paling berprestij di dunia. Pelajar program MBA mengkaji teori dan aplikasi prinsip perniagaan dan pengurusan. Program MBA melengkapkan pelajar dengan pengetahuan yang boleh digunakan untuk pelbagai situasi perniagaan dunia sebenar.

MBA boleh menambah kelebihan daya saing kepada mana-mana resume profesional - sama ada anda datang terus dari ijazah sarjana muda atau profesional yang bekerja. Program MBA dalam Perniagaan Antarabangsa, program MBA dalam HR, program MBA dalam Kewangan, program MBA dalam Pengurusan, program MBA dalam IT, program MBA dalam Pemasaran dan banyak lagi boleh digunakan untuk pelbagai bidang perniagaan. Program MBA akan memberi manfaat kepada profesional yang mencari pekerjaan di sektor awam, bukan untung dan swasta, atau pemilikan perniagaan.

Pelbagai program MBA yang berbeza boleh menjadi sangat menggembirakan - jangan biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat program MBA paling popular yang disenaraikan di bawah.

Program yang baru ditambah