Keystone logo
Cari EMBA Anda

Cari EMBA Anda

Apakah yang anda ingin pelajari?
Di manakah anda ingin belajar?

EMBA (MBA Eksekutif) ialah ijazah lepasan ijazah dalam perniagaan yang direka untuk profesional yang mempunyai pengalaman kerja yang signifikan. Program EMBA menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk maju dalam kerjaya mereka, selalunya untuk jawatan kepimpinan dan pengurusan eksekutif. Kebanyakan program EMBA boleh disiapkan dalam masa kurang daripada 2 tahun dan direka bentuk supaya pelajar boleh memperoleh ijazah mereka sambil terus bekerja. Ini adalah bahagian penting dalam program EMBA kerana pelajar boleh membawa pengetahuan semasa kerja mereka ke persekitaran pembelajaran.

Pelajar yang memperoleh EMBA mereka datang daripada sektor swasta, bukan untung dan kerajaan, dan daripada pelbagai industri. Banyak universiti yang menawarkan program EMBA juga menawarkan ijazah ini melalui pembelajaran jarak jauh. Kerja kursus untuk ijazah EMBA akan merangkumi asas perniagaan, seperti kewangan, pemasaran, dan perakaunan, dan mungkin termasuk penekanan pada kepimpinan dan pengurusan dalam sektor perniagaan yang berbeza.

Pelbagai program EMBA yang berbeza boleh menjadi sangat menggembirakan - jangan biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat program EMBA paling popular yang disenaraikan di bawah.