Keystone logo
Switzerland

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Switzerland 2023

Bilangan institusi: 121
  • Barcelona, Sepanyol
  • Zürich, Switzerland

  Swiss School of Business Research menawarkan kecemerlangan akademik dengan kualiti Switzerland kepada pelajar kami yang memohon dari seluruh dunia untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran yang inovatif. Kami menyediakan pelbagai faedah dan peluang untuk pertumbuhan dan pembangunan, dalam persekitaran antarabangsa yang dinamik, di mana pelajar boleh meraikan kepelbagaian antara budaya dan gaya pengajaran yang inovatif.

  • Geneva, Switzerland

  Di ESACS, kami menyediakan anda untuk melancarkan kerjaya anda dengan menyediakan persekitaran yang menyokong, kreatif dan profesional untuk mempelajari kemahiran praktikal, membina rangkaian hubungan industri dan memperoleh pengalaman dunia sebenar. Anda akan berpeluang menjana reka bentuk yang inovatif dan penyelesaian perniagaan.

  • Neuchâtel, Switzerland
  • Leicester, United Kingdom
  • + 1 lebih

  CIES - Pusat Kajian Sukan Antarabangsa, ialah pusat pengajian bebas yang terletak di Neuchâtel, Switzerland. Ia telah diwujudkan pada tahun 1995 sebagai Yayasan antara Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universiti Neuchâtel, Bandar dan Negeri Neuchatel.

  • Geneva, Switzerland

  UBIS ialah sebuah institusi dinamik dalam bidang Perniagaan dan Perhubungan Antarabangsa. DNA UBIS terdiri daripada tiga faktor utama: Pengalaman Dunia Sebenar, Perhatian Individu dan Perspektif Antarabangsa. UBIS sentiasa memerhatikan keperluan pasaran yang semakin berkembang dan sentiasa menyesuaikan kandungan kursus dan metodologinya untuk memastikan graduan kami dilengkapi dengan pengetahuan yang diperlukan dan kemahiran yang boleh dipindahkan untuk berjaya dalam dunia pekerjaan yang berkembang pesat.

  • Brig, Switzerland

  Universiti Sains Gunaan Jarak Switzerland (Fernfachhochschule Schweiz - FFHS) ialah universiti yang diiktiraf di peringkat kebangsaan. Sejak 1998, ia telah menawarkan ijazah Sarjana Muda dan Sarjana sambilan dan program pendidikan berterusan. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam pembelajaran jarak jauh, ia merupakan universiti e-pembelajaran terkemuka di Switzerland dan merupakan alternatif untuk pelajar yang ingin menggabungkan kerja, keluarga dan pengajian.

  • Port-Valais, Switzerland
  • Brig, Switzerland

  Kami dianggap sebagai sekolah masakan terbaik di Switzerland dan salah satu sekolah terbaik di dunia berkat kurikulum komprehensif kami yang menggabungkan pendidikan seni masakan bertaraf tinggi dengan teori perniagaan praktikal. Pupuk bakat anda, tambahkan rasa ingin tahu anda, dan bina asas yang kukuh untuk berjaya dalam dunia seni masakan. Di Culinary Arts Academy Switzerland , anda bukan sahaja mendapat pendidikan bertaraf dunia – anda juga mendapat kelayakan untuk menyokongnya.

  • Lausanne, Switzerland
  • Singapore, Singapura
  • + 1 lebih

  EHL Hospitality Business School , yang diasaskan pada tahun 1893 sebagai Ecole Hôtelière de Lausanne, sedang merintis kaedah pendidikan hospitaliti Switzerland dan menetapkan piawaian kecemerlangan. Hari ini, EHL menggabungkan nilai Swiss ketegasan akademik dan amalan industri dengan kreativiti dan inovasi untuk ijazah pengurusan hospitaliti yang mengutamakan pelanggan yang menyediakan graduan untuk menerajui masa depan dan mengurus dengan hormat dan empati.

  • Lucerne, Switzerland
  • Risch-Rotkreuz, Switzerland

  Sekolah Perniagaan Lucerne ialah pusat kecemerlangan Switzerland Tengah dalam bidang perniagaan dan ekonomi serantau yang penting dari segi ekonomi dan sosial, perbankan dan kewangan, komunikasi dan pemasaran, serta pelancongan dan mobiliti. Program ijazah sarjana muda dan sarjana yang menuntut, praktikal relevan dan berasaskan penyelidikan yang kami tawarkan memainkan peranan penting dalam menghasilkan pekerja yang berkelayakan untuk syarikat, institusi awam dan organisasi bukan untung.

  • Basel, Switzerland

  Ditubuhkan pada 1460, Universiti Basel ialah universiti tertua di Switzerland. Fakulti Perniagaan dan Ekonomi telah ditubuhkan pada tahun 1995 dan merupakan yang kedua termuda daripada keseluruhan tujuh fakulti di Universiti Basel. Namun, subjek ekonomi telah pun diajar hampir 150 tahun di Basel.

  • Geneva, Switzerland

  ESDST adalah sekolah data Rushford Business School yang diakreditasi oleh James Lind Institute. Sekolah ini menawarkan program ijazah yang lebih tinggi dalam Sains Data dan Teknologi, tahap yang dianugerahkan oleh Rushford Business School. Fakulti dan mentor kami adalah saintis data dan bekerja di kedudukan terkenal dalam industri. Kami mengajar menggunakan metodologi yang diaplikasikan dengan set data sebenar dan ijazah diakhiri dengan projek perundingan. Ini dilakukan dengan tujuan untuk memupuk pelajar kami menjadi pengurus peringkat tinggi dan saintis data bertaraf dunia.

  • Geneva, Switzerland

  Ditubuhkan di Switzerland pada tahun 1978, Webster University Geneva adalah kampus universiti Amerika yang bertauliah yang menawarkan program berkualiti tinggi dalam bahasa Inggeris pada peringkat sarjana (sarjana) dan siswazah (sarjana). Webster menyediakan pendekatan Liberal Arts yang luas untuk mengajar dalam konteks budaya yang kaya dengan Switzerland, dan Universiti telah menjadi anggota penting komuniti dan semangat yang terdiri dari "Genève Internationale".

  • Geneva, Switzerland

  Kami menawarkan program asas, sarjana muda, sarjana, dan MBA yang diajar bahasa Inggeris dalam mata pelajaran yang memupuk keusahawanan, inovasi, dan kepimpinan dan sangat dicari oleh perniagaan. Ini termasuk pentadbiran perniagaan, komunikasi & perhubungan awam, perniagaan antarabangsa, perniagaan digital, pengurusan sukan, pemasaran, kewangan, dan perusahaan, antara lain.

  • Zürich, Switzerland

  Dengan hampir 30,000 pelajar yang mendaftar, University Of Zurich (UZH) ialah universiti terbesar di Switzerland. Terdiri daripada tujuh fakulti yang meliputi kira-kira 100 bidang subjek yang berbeza, Universiti menawarkan pelbagai jenis Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D. program. Banyak perbezaan menonjolkan kemasyhuran antarabangsa Universiti dalam bidang perubatan, imunologi, genetik, neurosains, dan biologi struktur serta dalam bidang ekonomi.

  • Ilanz, Switzerland
  • London, United Kingdom

  Ditubuhkan pada tahun 1962, kami mantap di antara institusi pendidikan terbaik di dunia yang mengkhususkan diri dalam bidang perhotelan dan pengurusan mewah. Kami menawarkan pendidikan perniagaan terapan, menggabungkan ketegasan akademik, kemahiran praktikal langsung, dan magang profesional - semuanya dengan fokus untuk mengembangkan kemahiran insaniah yang merupakan prasyarat dalam ekonomi global moden.

  • Crans-Montana, Switzerland
  • Marbella, Sepanyol
  • + 1 lebih

  Tiga kampus antarabangsa, lebih dari seratus kewarganegaraan belajar dengan kami - apabila kami mengatakan "Pendidikan Perhotelan Global" kami sangat bermaksud. Sama ada anda sedang mencari program sarjana atau siswazah, Les Roches menyediakan ketegasan akademik dengan inovasi dan keusahawanan.