Keystone logo
Switzerland

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Switzerland 2023

Bilangan institusi: 122
  • Zürich, Switzerland

  Zurich Elite Business School (ZEBS), sebuah Butik Pengurusan terkemuka dunia yang berpangkalan di Zurich, Switzerland, komited untuk menyediakan pendidikan perniagaan bertaraf dunia yang disesuaikan dan inovatif untuk membantu pelajar mencapai kecemerlangan dalam kerjaya dan syarikat akademik dan profesional mereka untuk membangun dan mengukuhkan aset berharga mereka: orang. Zurich Elite Business School menawarkan Sarjana Muda, MBA/ExecMBA dan DBA/Ph.D bertaraf dunia Switzerland yang diiktiraf antarabangsa. ijazah dan Program Korporat Eksekutif yang sangat disesuaikan.

  • Geneva, Switzerland

  SWISS UMEF a été fondée en 1984 à Genève, conformément au droit suisse, en tant qu'établissement d'enseignement supérieur privé à Genève et est accréditée par le Conseil suisse d'accréditation, conformément à la loi sur l'enseign (LEHE) . SWISS UMEF est fière d'avoir été la privée institution privée accréditée au niveau fédéral en tant qu'institut universitaire de sciences appliquées dans le canton de Genève.

  • Barcelona, Sepanyol
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 lebih

  Konsortium Universiti Eropah membangunkan program EUMaster4HPC pan-European baharu dan inovatif yang memfokuskan pada penyelesaian berprestasi tinggi. EUMaster4HPC menghimpunkan pemain utama dalam pendidikan HPC di Eropah untuk melatih generasi akan datang pakar HPC berkemahiran tinggi dan berbakat untuk memacu transformasi digital Eropah. EUMaster4HPC bergantung pada kurikulum dan paradigma pengajaran yang inovatif, kecemerlangan akademik, pakar HPC bertaraf dunia, akses kepada pusat pengkomputeran super, dan sokongan industri yang kukuh.

  • Basel, Switzerland

  Reka Bentuk Masterstudio di Institut Amalan Reka Bentuk Kontemporari (ICDP) terdiri daripada tiga studio: Reka Bentuk Perindustrian Masterstudio, Masterstudio Scenography, Reka Bentuk Fesyen Masterstudio. Setiap studio mempunyai fokus disiplin. Di samping itu, wacana penyelidikan ICDP memfokuskan kepada Integrasi Digital, Budaya Reka Bentuk dan Reka Bentuk Pekeliling dan dicerminkan dan disampaikan secara multidimensi. Asas penyelidikan gunaan dan kerja projek kami ialah istilah reka bentuk "Reka Bentuk Lanjutan". Daripada amalan ekonomi semasa memaksimumkan, kami menerima pakai peranan extrapreneur dalam pengajaran dan reka bentuk, yang bermaksud kerjasama dan tindakan sistemik: Isu semasa mengenai krisis global, perubahan iklim dan ketidaksamaan sosial dibincangkan dan dikembangkan lagi. Kemampanan dan ekologi, kemasukan dan teknologi, interaksi dan kebendaan adalah bidang di mana peranan reka bentuk dipersoalkan dan visi baharu untuk kewujudan bersama manusia dan aktiviti ekonomi ditakrifkan. Reka Bentuk Masterstudio menawarkan latihan mendalam dalam amalan reka bentuk profesional, berorientasikan masa depan dan penyelidikan gunaan. Soalan kajian yang berkaitan dikenal pasti dan ditakrifkan, proses reka bentuk yang sesuai dan kompleks dibayangkan, projek dibangunkan dan dilaksanakan. Komunikasi, pengurusan projek, kerja berpasukan merentas disiplin dan berorientasikan penyelidikan adalah komponen latihan.

  • Madrid, Sepanyol
  • Amsterdam, Belanda
  • + 8 lebih

  Universiti IE ialah universiti antarabangsa terkemuka di Sepanyol dengan kampus di Madrid dan Segovia. Diiktiraf sebagai salah satu institusi pengajian tinggi terkemuka di dunia, IE membentuk pemimpin yang memacu inovasi dan perubahan dalam organisasi, menyediakan persekitaran pembelajaran di mana teknologi dan kepelbagaian memainkan peranan penting dalam memupuk wawasan global, minda keusahawanan, dan pendekatan kemanusiaan.

  • Barcelona, Sepanyol
  • Zürich, Switzerland

  Swiss School of Business Research menawarkan kecemerlangan akademik dengan kualiti Switzerland kepada pelajar kami yang memohon dari seluruh dunia untuk mengikuti Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Kedoktoran yang inovatif. Kami menyediakan pelbagai faedah dan peluang untuk pertumbuhan dan pembangunan, dalam persekitaran antarabangsa yang dinamik, di mana pelajar boleh meraikan kepelbagaian antara budaya dan gaya pengajaran yang inovatif.

  • Neuchâtel, Switzerland
  • Leicester, United Kingdom
  • + 1 lebih

  CIES - Pusat Kajian Sukan Antarabangsa, ialah pusat pengajian bebas yang terletak di Neuchâtel, Switzerland. Ia telah diwujudkan pada tahun 1995 sebagai Yayasan antara Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universiti Neuchâtel, Bandar dan Negeri Neuchatel.

  • Port-Valais, Switzerland
  • Brig, Switzerland

  Kami dianggap sebagai sekolah masakan terbaik di Switzerland dan salah satu sekolah terbaik di dunia berkat kurikulum komprehensif kami yang menggabungkan pendidikan seni masakan bertaraf tinggi dengan teori perniagaan praktikal. Pupuk bakat anda, tambahkan rasa ingin tahu anda, dan bina asas yang kukuh untuk berjaya dalam dunia seni masakan. Di Culinary Arts Academy Switzerland , anda bukan sahaja mendapat pendidikan bertaraf dunia – anda juga mendapat kelayakan untuk menyokongnya.

  • Lausanne, Switzerland
  • Singapore, Singapura
  • + 1 lebih

  EHL Hospitality Business School, yang diasaskan pada tahun 1893 sebagai Ecole Hôtelière de Lausanne, sedang merintis kaedah pendidikan hospitaliti Switzerland dan menetapkan piawaian kecemerlangan. Hari ini, EHL menggabungkan nilai Swiss ketegasan akademik dan amalan industri dengan kreativiti dan inovasi untuk ijazah pengurusan hospitaliti yang mengutamakan pelanggan yang menyediakan graduan untuk menerajui masa depan dan mengurus dengan hormat dan empati.

  • Lucerne, Switzerland
  • Risch-Rotkreuz, Switzerland

  Sekolah Perniagaan Lucerne ialah pusat kecemerlangan Switzerland Tengah dalam bidang perniagaan dan ekonomi serantau yang penting dari segi ekonomi dan sosial, perbankan dan kewangan, komunikasi dan pemasaran, serta pelancongan dan mobiliti. Program ijazah sarjana muda dan sarjana yang menuntut, praktikal, relevan dan berasaskan penyelidikan yang kami tawarkan memainkan peranan penting dalam menghasilkan pekerja yang berkelayakan untuk syarikat, institusi awam dan organisasi bukan untung.

  • Basel, Switzerland

  Ditubuhkan pada 1460, Universiti Basel ialah universiti tertua di Switzerland. Fakulti Perniagaan dan Ekonomi telah ditubuhkan pada tahun 1995 dan merupakan yang kedua termuda daripada keseluruhan tujuh fakulti di Universiti Basel. Namun, subjek ekonomi telah pun diajar hampir 150 tahun di Basel.

  • Geneva, Switzerland

  ESDST ialah sekolah data Rushford Business School yang diakreditasi oleh James Lind Institute. Sekolah ini menawarkan program ijazah tinggi dalam Sains dan Teknologi Data, yang ijazahnya dianugerahkan oleh Rushford Business School. Fakulti dan mentor kami ialah saintis data dan bekerja dalam jawatan yang terkenal dalam industri. Kami mengajar menggunakan metodologi terpakai dengan set data sebenar dan ijazah diakhiri dengan projek batu perundingan. Ini dilakukan dengan tujuan untuk memupuk pelajar kami menjadi pengurus peringkat tinggi dan saintis data bertaraf dunia.

  • Geneva, Switzerland

  Ditubuhkan di Switzerland pada tahun 1978, Universiti Webster Geneva ialah kampus universiti Amerika bertauliah yang menawarkan program berkualiti tinggi dalam bahasa Inggeris di peringkat sarjana muda (peringkat sarjana muda) dan siswazah (sarjana). Webster menyediakan pendekatan Seni Liberal yang luas untuk mengajar dalam konteks Switzerland yang kaya dengan budaya, dan Universiti telah menjadi ahli penting dalam komuniti dan semangat yang terdiri daripada "Genève Internationale".

  • Geneva, Switzerland

  Kami menawarkan program asas, sarjana muda, sarjana, dan MBA yang diajar bahasa Inggeris dalam mata pelajaran yang memupuk keusahawanan, inovasi, dan kepimpinan dan sangat dicari oleh perniagaan. Ini termasuk pentadbiran perniagaan, komunikasi & perhubungan awam, perniagaan antarabangsa, perniagaan digital, pengurusan sukan, pemasaran, kewangan, dan perusahaan, antara lain.

  • Zürich, Switzerland

  Dengan hampir 30,000 pelajar yang mendaftar, University Of Zurich (UZH) ialah universiti terbesar di Switzerland. Terdiri daripada tujuh fakulti yang meliputi kira-kira 100 bidang subjek yang berbeza, Universiti menawarkan pelbagai jenis Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D. program. Banyak perbezaan menonjolkan kemasyhuran antarabangsa Universiti dalam bidang perubatan, imunologi, genetik, neurosains, dan biologi struktur serta dalam bidang ekonomi.