Keystone logo
Singapura

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Singapura 2023

Bilangan institusi: 63
  • Singapore, Singapura

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Singapura

  Universiti St.Gallen menawarkan aktiviti akademik berkaitan Asia melalui anak syarikatnya sendiri, "Institut Pengurusan St.Gallen di Asia Pte. Ltd." atau ringkasnya SGI.

  • Madrid, Sepanyol
  • Amsterdam, Belanda
  • + 8 lebih

  Universiti IE ialah universiti antarabangsa terkemuka di Sepanyol dengan kampus di Madrid dan Segovia. Diiktiraf sebagai salah satu institusi pengajian tinggi terkemuka di dunia, IE membentuk pemimpin yang memacu inovasi dan perubahan dalam organisasi, menyediakan persekitaran pembelajaran di mana teknologi dan kepelbagaian memainkan peranan penting dalam memupuk wawasan global, minda keusahawanan, dan pendekatan kemanusiaan.

  • 463, Singapura

  SUSS menyediakan pendidikan gunaan yang menyasarkan kedua-dua lepasan sekolah baru dan pelajar dewasa, dalam domain sains sosial dan disiplin yang mempunyai kesan kuat terhadap pembangunan manusia dan komuniti.

  • Lille, Perancis
  • Nice, Perancis
  • + 3 lebih

  EDHEC Business School menyediakan bakat antarabangsa untuk kerjaya global. Terkenal dengan kecemerlangan akademik dan pendidikan perniagaan peringkat teratas kami, misi kami adalah untuk menyediakan pemimpin untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan yang mencabar yang menuntut ketangkasan, inovasi dan tanggungjawab sosial. Hubungan rapat EDHEC dengan perusahaan global membolehkan kami menawarkan pandangan dan peluang unik kepada pelajar kami dan menyediakan pendidikan perniagaan transformasi di mana ukuran kejayaan kami ialah kejayaan graduan kami.

  • Lausanne, Switzerland
  • Singapore, Singapura
  • + 1 lebih

  EHL Hospitality Business School, yang diasaskan pada tahun 1893 sebagai Ecole Hôtelière de Lausanne, sedang merintis kaedah pendidikan hospitaliti Switzerland dan menetapkan piawaian kecemerlangan. Hari ini, EHL menggabungkan nilai Swiss ketegasan akademik dan amalan industri dengan kreativiti dan inovasi untuk ijazah pengurusan hospitaliti yang mengutamakan pelanggan yang menyediakan graduan untuk menerajui masa depan dan mengurus dengan hormat dan empati.

  • Singapore, Singapura

  Asian International College (AIC) berusaha untuk berhubung dengan komuniti warganegara global yang berkongsi pendekatan partisipatif untuk belajar dan berminat untuk menjadi pemimpin ekonomi pengetahuan hari ini agar bersedia untuk masa depan. Pelajar mengikuti program AIC bukan hanya untuk 'diajar' tetapi untuk berfikir, mengambil bahagian dan mencipta.

  • Singapore, Singapura

  Institut Pengurusan Singapura (SIM) ialah salah satu institusi pendidikan dan pembelajaran sepanjang hayat terkemuka di rantau ini, diiktiraf kerana memperkasakan individu dan perusahaan untuk berkembang maju merentasi peringkat kehidupan melalui pembelajaran. Melalui memanfaatkan pengetahuan, kemahiran dan teknologi baharu, SIM menyediakan pengalaman pembelajaran berasaskan kemahiran yang membolehkan pelajar, profesional dan perusahaan Belajar Sepanjang Hayat dan Berkembang Sepanjang Hayat.

  • Singapore, Singapura

  Duke-NUS Medical School telah ditubuhkan melalui kerjasama penting antara dua institusi bertaraf dunia: Universiti Duke dan Universiti Nasional Singapura (NUS), dengan objektif untuk menyediakan pendidikan inovatif dan penyelidikan berimpak yang meningkatkan amalan perubatan di Singapura dan seterusnya. .

  • Singapore, Singapura

  Ditubuhkan pada tahun 2005, Sekolah Sains Fizikal dan Matematik (SPMS) adalah sebuah sekolah di College of Science di Universiti Teknologi Nanyang. Kami menawarkan program BSc (Hons) dan program pascasiswazah dalam tiga bidang teras: Kimia dan Kimia Biologi; Sains Matematik; dan Fizik dan Fizik Gunaan

  • Singapore, Singapura

  Selama lebih dari 50 tahun, NUS Business School telah menawarkan pendidikan perniagaan yang ketat, relevan, dan bermanfaat kepada pelajar cemerlang dari seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun yang sama dengan Singapura mencapai kemerdekaan, NUS Business School berdiri hari ini antara sekolah perniagaan terkemuka di dunia. Ini khas untuk menawarkan pengetahuan perniagaan global yang terbaik dengan pandangan Asia yang mendalam, mempersiapkan pelajar untuk memimpin perniagaan Asia ke kejayaan antarabangsa dan untuk membantu perniagaan global berjaya di Asia.

  • Singapore, Singapura

  Rutgers Business School Asia Pacific adalah anak syarikat Rutgers, The State University of New Jersey (Amerika Syarikat). Rutgers menawarkan Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (EMBA) dan Sarjana Sains dalam Pengurusan Rantaian Bekalan (MS SCM) yang berpangkat tinggi kepada profesional berbakat di Singapura. Sebagai tambahan kepada program EMBA dan MS SCM, kami menawarkan pendaftaran terbuka dan program Pendidikan Eksekutif yang disesuaikan untuk kedua-dua individu dan syarikat.

  • Singapore, Singapura

  National University of Singapore (NUS), menduduki tempat pertama di Asia dan ke-11 di seluruh dunia (QS Global World Ranking 2021) adalah universiti unggulan Singapura. NUS menawarkan pendekatan global untuk pendidikan, penyelidikan, dan keusahawanan, dengan fokus pada perspektif dan kepakaran Asia. Kami mempunyai 17 fakulti di tiga kampus di Singapura, serta 12 Kolej Luar Negara NUS di seluruh dunia. Pendekatan multidisiplin dan dunia nyata kami terhadap pendidikan, penyelidikan dan keusahawanan membolehkan kami bekerjasama rapat dengan industri, kerajaan, dan akademik untuk menangani isu-isu penting dan kompleks yang berkaitan dengan Asia dan dunia.

  • Singapore, Singapura

  Semuanya bermula pada tahun 1925 dengan penciptaan Syarikat Embry-Riddle di Lapangan Terbang Lunken di Cincinnati, Ohio. Kemudian, pada musim bunga berikutnya, syarikat itu membuka Sekolah Penerbangan Embry-Riddle. Apa yang dimulakan sebagai rancangan sederhana untuk melatih juruterbang syarikat penerbangan berkembang menjadi universiti yang dipercayai pada tahun 1970. Hari ini, Kampus Seluruh Dunia Embry-Riddle mengendalikan sistem pembelajaran yang diiktiraf secara global yang memanfaatkan pengajaran dalam talian dan tatap muka serta rangkaian kemudahan pendidikan yang dirancang untuk menyokong kemajuan pelajar di AS, di seluruh dunia dan sekarang di Singapura.

  • Singapore, Singapura

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...