Keystone logo
Portugal

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Portugal 2023

Bilangan institusi: 88
  • Lisbon, Portugal

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Braga, Portugal

  Universidade Católica Portuguesa (UCP) ialah institusi rujukan dalam sistem pendidikan universiti Portugis. Dengan lebih sedikit 50 tahun, ia adalah Universiti terbaik di Portugal oleh Times Higher Education, untuk tahun ke-2 berturut-turut. Dengan reputasi untuk kecemerlangan, penyelidikan peringkat tinggi, dan hubungan yang kuat dengan masyarakat, UCP ialah sebuah institusi kebangsaan, dengan empat pusat. Mengintegrasikan 16 Fakulti, daripada Ekonomi Perniagaan, Undang-undang, kepada Sains Kesihatan, Kemanusiaan atau Teologi, adalah lebih daripada 37 000 Sarjana Muda, 12 000 Sarjana dan 700 ijazah Kedoktoran dalam lebih daripada 170 Program.

  • Poitiers, Perancis
  • Iași, Romania
  • + 5 lebih

  Kampus Universiti Bandar Raya Eropah (EC2U) ialah Perikatan berbilang budaya dan pelbagai bahasa yang terdiri daripada tujuh universiti yang telah lama wujud, diterajui pendidikan dan penyelidikan, terlibat secara tempatan dan global dari empat wilayah Kesatuan Eropah yang pelbagai: Universiti Coimbra, Universiti Iaşi, Universiti Jena, Universiti Pavia, Universiti Poitiers (Penyelaras), Universiti Salamanca dan Universiti Turku. Cita-cita Perikatan adalah untuk membangunkan ruang yang inovatif yang membolehkan mobiliti mengalir secara bebas antara tujuh universiti dan bandar-bandar yang berkaitan.

  • Lisbon, Portugal

  Untuk mengikuti perubahan zaman dan menghormati tuntutan mereka. Menjadi contoh yang patut dicontohi. Untuk mengisi dengan kebanggaan mereka yang, bersama kami, telah memutuskan untuk menyumbang kepada masyarakat yang lebih adil dan lebih baik. Ini adalah komitmen NOVA School of Law .

  • Lisbon, Portugal

  ULisboa bertanggungjawab untuk menjadikan bandar Lisbon sebagai salah satu ibu kota budaya dan sains Eropah yang hebat, kerana ia mengalu-alukan lebih daripada 9000 pelajar asing setiap tahun - kira-kira 17.8% daripada jumlah keseluruhan pelajar - dari lebih 100 negara, yang mencari pendidikan berkualiti tinggi serta budaya yang berbeza, cuaca yang menarik dan layanan yang Lisbon, dan Portugal, tawarkan.

  • Rio de Mouro, Portugal

  Penciptaan Católica Medical School telah menjadi projek Universidade Católica Portuguesa selama lebih daripada 20 tahun, tetapi hanya kini keadaan yang sesuai disatukan untuk penciptaannya. Sekolah Perubatan kami memulakan perjalanannya pada saat yang unik dalam tamadun kami: wabak pada skala global yang telah menyebabkan begitu banyak perubahan, kesukaran, persoalan dan keraguan yang memaksa kami untuk memikirkan semula dua bidang asas untuk manusia: pendidikan dan penjagaan kesihatan. Dengan semangat dan rasa tanggungjawab yang tinggi kami mengabdikan diri kepada penciptaan Sekolah Perubatan ini, yang pasti nilainya yang sangat besar bagi mereka yang mempunyai kerjaya untuk mengamalkan perubatan serta menyumbang kepada kecemerlangan pengajaran Perubatan di Portugal. .

  • Monte de Caparica, Portugal

  Sejak permulaannya, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL telah menjadi komuniti pelajar, guru dan kakitangan, yang misinya "berdedikasi kepada kemajuan dalam pengetahuan, pembelajaran dan pendidikan pelajarnya, dalam perkhidmatan memperbaiki keadaan kesihatan untuk masyarakat global pada Abad ke-21”. Ia telah lama menjadi institusi penanda aras dalam pengajaran kesihatan di Portugal.

  • London, United Kingdom
  • Helsinki, Finland
  • + 5 lebih

  Program EIT Digital Summer School terbuka untuk pelajar Sarjana Muda dan Sarjana, profesional muda, dan lain-lain yang ingin mendalami teknologi digital yang sedang muncul, mempelajari cara mengubah teknologi menjadi perniagaan, dan akhirnya melancarkan permulaan teknologi mendalam. Belajar daripada fakulti dan kakitangan universiti rakan kongsi EU kami yang berteknologi tinggi. Dapatkan pengalaman langsung melalui kes syarikat, kerja projek dan kerjasama. Tuisyen dengan harga yang kompetitif. Berseronoklah bertemu dan menjalin rangkaian dengan pelajar yang berfikiran sama dari seluruh dunia!

  • Lisbon, Portugal
  • Porto Salvo, Portugal
  • + 1 lebih

  Instituto Superior Técnico (Técnico) ialah Sekolah Kejuruteraan Universiti Lisbon. Dicipta hampir 11 dekad yang lalu, Técnico mempunyai kira-kira 12,000 pelajar daripada lebih 60 kewarganegaraan yang berbeza. Kedudukan teratas di Portugal, Técnico diiktiraf di peringkat antarabangsa kerana kecemerlangan akademik dan saintifiknya dalam bidang Kejuruteraan, Seni Bina, Sains dan Teknologi, untuk mempromosikan hubungan antara universiti-perniagaan-masyarakat dan untuk menggalakkan inovasi, keusahawanan, penciptaan pekerjaan, dan pengetahuan.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Itali
  • + 1 lebih

  Matlamat program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran khusus dalam arkeologi dan pencirian analisis bahan dari prasejarah (Megalitik) hingga zaman klasik (Greek dan Rom). Kajian dan pemuliharaan bahan Warisan Budaya ialah bidang penyelidikan dengan konotasi pelbagai disiplin yang kuat dan memerlukan kemahiran yang merangkumi bidang penyelidikan Kemanusiaan dan Sains. ARCHMAT menyediakan platform yang sama dan bersepadu untuk pelajar cemerlang yang datang dari latar belakang pendidikan Sains atau Kemanusiaan untuk memahami kaedah saintifik lanjutan yang digunakan untuk menyiasat bahan arkeologi dan bertujuan untuk membentuk pakar profesional yang sangat khusus dalam bidang Arkeometri yang sedang berkembang, iaitu Sains Fiziko-Kimia yang digunakan. kepada kajian bahan Arkeologi dan Warisan Budaya.

  • Lisbon, Portugal

  NOVA University Lisbon ditubuhkan pada 11 Ogos 1973, dan merupakan yang termuda dari tiga Universiti negeri Lisbon. Bersepadu dalam kerangka pengembangan dan kepelbagaian pendidikan tinggi, Universiti mengadopsi model baru dalam sistem Portugis yang menekankan pendekatan interdisipliner, perkembangan teknologi dan, pada masa yang sama, melindungi penawaran dalam domain akademik tradisional termasuk perubatan, sains dan kemanusiaan.

  • Porto, Portugal

  Sebuah universiti yang hebat menerjemahkan nilai-nilai terasnya menjadi kesan sosial, mengukur cita-cita dengan tanggungjawab sosial, bekerja bukan untuk keuntungan segelintir orang tetapi untuk kebaikan umat manusia. Sebagai universiti penyelidikan terkemuka, Universidade Católica Portuguesa menyumbang kepada pengukuhan masyarakat dengan menghasilkan sains yang mengubah hidup, warga negara yang berpendidikan, dan usahawan yang berpandangan ke hadapan.

  • Lisbon, Portugal

  Selamat datang ke Fakulti Sains Manusia! Terkenal kerana memupuk persekitaran penyelidikan dan pengajaran antara disiplin, Fakulti Sains Manusia (akronim Portugis FCH selepas ini) menyediakan pelbagai program ijazah sarjana, sarjana, dan kedoktoran yang merangkumi sekitar lima bidang saintifik teras - Ilmu Komunikasi, Sains Sosial, Pengajian Budaya, Falsafah dan Psikologi - dan dua institusi: Institut Sains Keluarga dan Institut Pengajian Oriental.

  • Portalegre, Portugal

  Politeknik Portalegre adalah institusi pengajian tinggi awam yang mengintegrasikan Sekolah Tinggi Pendidikan dan Sains Sosial (ESECS-IPPortalegre), Sekolah Tinggi Teknologi dan Pengurusan (ESTG-IPPortalegre), Sekolah Tinggi Kesihatan (ESS-IPPortalegre) , di Portalegre, dan Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), di Elvas.

  • Porto, Portugal

  ISAG - European Business School ialah Institusi Pengajian Tinggi Politeknik Swasta yang diasaskan pada tahun 1979 dan terletak di bandar Porto. Dengan lebih daripada 40 tahun sejarah dan tradisi dalam Pengajian Tinggi, dipandu oleh pengajaran berkualiti tinggi dan kedudukan yang inovatif dan tidak sopan. ISAG adalah perintis dalam kursus Pengurusan dan Pelancongan di Utara Portugal. ISAG - EBS telah mengukuhkan strategi pengantarabangsaannya, serta kedudukannya sebagai salah satu Sekolah Perniagaan terbaik di Portugal.