Keystone logo
Kyrgyzstan

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Kyrgyzstan 2024

Bilangan institusi: 9
  • Bishkek, Kyrgyzstan

  ALA-TOO INTERNATIONAL UNIVERSITY terdiri daripada lima blok, dengan bilik darjah dan makmal yang dilengkapi dengan Internet dan papan putih interaktif moden. Terdapat empat fakulti, tiga institusi, dan 16 jabatan di AIU. Bahasa pengantar utama adalah Bahasa Inggeris. Bahasa Rusia, Kyrgyz dan Turki adalah bahasa tambahan.

  • Jalal-Abad, Kyrgyzstan

  Jalal-Abad State University adalah institusi awam yang direka untuk memberikan pendidikan tinggi dalam bidang berikut: elektronik, tenaga; pembinaan; pendidikan; kompleks industri perindustrian. Universiti sangat mementingkan promosi cita-cita luhur dan konsep pendidikan keseluruhan orang.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz National University dinamai Jusup Balasagyn (KNU), adalah institusi pendidikan tinggi awam di Kyrgyzstan. Ia adalah Institusi Pengajian Tinggi tertua dan terbesar di Republik Kyrgyz. Kampus utama universiti ini terletak di Bishkek - ibu negara Kyrgyzstan.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz National Agrarian University , dinamai KISkriabin adalah institusi pendidikan tinggi awam di Kyrgyzstan. Kampus utama terletak di tengah-tengah ibu kota Kyrgyzstan - Bishkek. Kyrgyz National Agrarian University , yang dinamai KISkriabin dengan yakin mendapat tempat di antara 20 universiti teratas di Kyrgyzstan.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Sejak penubuhannya, Kyrgyzstan Turkey Manas University telah mempertimbangkan untuk menjalankan kajian pendidikan yang berkelayakan di kalangan Republik Turki di antara tugas utamanya. Universiti kami bertujuan untuk membantu belia Turki, yang dilengkapi dengan sistem pendidikan moden dan kontemporari dengan pemahaman bersama, untuk meningkatkan individu yang sedar, berdikari dan bertanggungjawab.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz State Technical University , dinamai I. Razzakov ( KSTU ), adalah unggulan pendidikan kejuruteraan Kyrgyzstan. Universiti ini menyediakan pakar yang berkelayakan dalam pelbagai bidang untuk republik kita, dekat dan jauh di luar negara.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  Kyrgyz Economic University , dinamakan M. Ryskulbekov, adalah satu-satunya institusi pendidikan di negara kita yang telah berkembang dari FTSST (Frunze Technical School of Soviet Trade) ke Universiti. Universiti kami adalah salah satu pemimpin sistem pemodenan pendidikan tinggi Republik Kyrgyz.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  University Of Central Asia ( UCA ) adalah universiti sekular swasta dan bukan untuk keuntungan. Misi The University Of Central Asia adalah untuk mempromosikan pembangunan sosial dan ekonomi Asia Tengah.

  • Bishkek, Kyrgyzstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...