Keystone logo
Finland

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Finland 2023

Bilangan institusi: 48
  • Lahti, Finland
  • Madrid, Sepanyol
  • + 1 lebih

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan kepada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Rotterdam, Belanda
  • Bilbao, Sepanyol
  • + 5 lebih

  Universiti Eropah Bandar Pasca Industri (UNIC) telah ditubuhkan pada 2020 dengan tujuan menawarkan pendidikan inklusif untuk pelajar generasi baharu. Perikatan 10 universiti Eropah yang berpangkalan di bandar pasca industri dan dibiayai oleh Suruhanjaya Eropah, bekerjasama dengan institusi bandar untuk memastikan bahawa isu-isu bandar dimasukkan ke dalam pengajaran dan penyelidikan dengan cara yang boleh diakses dan inklusif untuk semua pelajar. Perikatan itu melancarkan ijazah sarjana bersama pertamanya pada tahun 2023 dan sedang mencari pelajar yang akan memajukan transformasi pasca industri bandar mereka dan menjadi graduan berkemahiran tinggi dalam disiplin saintifik baharu yang bertindak balas terhadap keperluan perubahan ekonomi di Eropah dan sekitar. dunia.

  • Poitiers, Perancis
  • Iași, Romania
  • + 5 lebih

  Kampus Universiti Bandar Raya Eropah (EC2U) ialah Perikatan berbilang budaya dan pelbagai bahasa yang terdiri daripada tujuh universiti yang telah lama wujud, diterajui pendidikan dan penyelidikan, terlibat secara tempatan dan global dari empat wilayah Kesatuan Eropah yang pelbagai: Universiti Coimbra, Universiti Iaşi, Universiti Jena, Universiti Pavia, Universiti Poitiers (Penyelaras), Universiti Salamanca dan Universiti Turku. Cita-cita Perikatan adalah untuk membangunkan ruang yang inovatif yang membolehkan mobiliti mengalir secara bebas antara tujuh universiti dan bandar-bandar yang berkaitan.

  • Jyväskylän yliopisto, Finland

  JYU ialah universiti bertaraf dunia di mana penyelidikan pelbagai disiplin dan canggih bertemu komuniti terbuka dan bertenaga. Melalui pengajaran terkenal, kepakaran berprofil tinggi, dan kerjasama global, komuniti JYU mencari dan mencari penyelesaian kepada cabaran masa depan. Dalam kedudukan antarabangsa semua universiti di dunia, Universiti Jyväskylä adalah antara tiga peratus teratas dan mewakili yang terbaik di dunia dalam beberapa disiplinnya. Kami menawarkan 17 program ijazah Sarjana berasaskan penyelidikan berkualiti tinggi dalam bahasa Inggeris. Pelajar antarabangsa dialu-alukan untuk memohon ke program dua tahun, yang membawa kepada ijazah Sarjana yang diiktiraf secara rasmi dan layak untuk pengajian kedoktoran. Di enam fakulti kami, anda boleh mendalami pengetahuan anda dalam pelbagai bidang, seperti sains pendidikan, sukan dan sains kesihatan, matematik dan sains semula jadi, teknologi maklumat, perniagaan dan ekonomi, serta kemanusiaan dan sains sosial. Kami juga menawarkan biasiswa untuk kebanyakan pelajar ijazah Sarjana antarabangsa yang berjaya, yang meliputi kos yuran pengajian dan menjadikan belajar dengan kami bermanfaat dan sangat berpatutan. Jyväskylä terletak di Finland Tengah dengan persekitaran semula jadi yang indah dan seni bina yang memberi inspirasi. Kampus JYU adalah gabungan gaya moden dan klasik arkitek terkenal Alvar Aalto. Kampus Seminaarinmäki telah dianugerahkan 2022 dengan Label Warisan Eropah. Kampus ini menonjolkan kepentingan sistem pendidikan Finland dan Eropah sebagai asas untuk masyarakat yang sama rata dan demokratik. Kadangkala cuaca agak sejuk di Finland, tetapi di Universiti Jyväskylä, rakan sebaya, penyelidik dan guru yang mesra akan membantu mengekalkan senyuman di wajah anda. Di Universiti Jyväskylä, komuniti menjaga ahlinya. Universiti menawarkan sokongan dan bantuan dengan pengajian dan kesejahteraan anda. Komuniti universiti antarabangsa kami mudah untuk disertai!

  • Vaasa, Finland

  University of Vaasa Executive Education mempunyai akar yang kukuh dalam Universiti Vaasa dan dunia sains. Kami adalah penyedia perkhidmatan pendidikan dewasa dan berterusan yang paling menarik dan berpengaruh untuk pengurus dan profesional di Finland.

  • Tallinn, Estonia
  • Helsinki, Finland

  Universiti Tallinn ialah universiti penyelidikan moden dan dinamik di Estonia dengan peranan utama dalam mempromosikan gaya hidup pintar melalui pendidikan, penyelidikan dan kerjasama unik merentas disiplin. Kami melihat gaya hidup pintar sebagai membuat keputusan berasaskan penyelidikan untuk meningkatkan masyarakat secara umum dan kesejahteraan warganya.

  • Rovaniemi, Finland

  Universiti Sains Gunaan Lapland ialah UAS paling utara di Finland dan di EU, memfokuskan pada pendidikan tinggi dan penyelidikan, pembangunan dan inovasi. Kejayaan dalam keadaan Artik dan menggunakan syarat adalah teras. Kami mempunyai Faktor Utara.

  • Rovaniemi, Finland

  University of Lapland ialah universiti paling utara di Kesatuan Eropah. Kami menggabungkan sains dan seni di Bulatan Artik di Rovaniemi, ibu kota Lapland. Universiti Artik kami mencipta pengetahuan, kemahiran dan kepakaran baharu untuk Utara dan dunia.

  • London, United Kingdom
  • Helsinki, Finland
  • + 5 lebih

  Program EIT Digital Summer School terbuka untuk pelajar Sarjana Muda dan Sarjana, profesional muda, dan lain-lain yang ingin mendalami teknologi digital yang sedang muncul, mempelajari cara mengubah teknologi menjadi perniagaan, dan akhirnya melancarkan permulaan teknologi mendalam. Belajar daripada fakulti dan kakitangan universiti rakan kongsi EU kami yang berteknologi tinggi. Dapatkan pengalaman langsung melalui kes syarikat, kerja projek dan kerjasama. Tuisyen dengan harga yang kompetitif. Berseronoklah bertemu dan menjalin rangkaian dengan pelajar yang berfikiran sama dari seluruh dunia!

  • Helsinki, Finland

  Universiti Seni Helsinki (Uniarts Helsinki) menyediakan tahap pendidikan tertinggi dalam muzik, seni halus, teater dan tarian di Finland. Uniarts Helsinki adalah pelopor antarabangsa dalam pendidikan dan penyelidikan dalam bidang seni dan mengukuhkan peranan seni sebagai kuasa yang memperbaharui masyarakat. Ditubuhkan pada 2013, Uniarts Helsinki terdiri daripada Akademi Seni Halus, Akademi Sibelius dan Akademi Teater.

  • Seinäjoki, Finland

  Seinäjoki University of Applied Sciences adalah institusi pengajian tinggi multidisiplin dan pelakon yang cekap dalam pendidikan dan penyelidikan, pembangunan dan inovasi (RDI) di wilayah Ostrobothnia Selatan di Finland Barat.

  • Stockholm, Sweden
  • Helsinki, Finland
  • + 5 lebih

  Program ijazah berkembar kami menggabungkan pendidikan teknikal yang cemerlang dengan latihan dalam inovasi dan keusahawanan serta latihan di syarikat, rakan kongsi industri dan bandar di seluruh Eropah.

  • Helsinki, Finland

  Humak University of Applied Sciences terlibat dalam pembangunan pendidikan tinggi dan pemodenan dunia kerja. Kami menyumbang kepada pekerjaan jenis pendidikan tinggi baru, serta penyelidikan, pembangunan, dan inovasi yang memberi perkhidmatan kepada para pelajar di laluan kerjaya mereka dan menyokong rakan-rakan profesional ketika mereka mengembangkan kegiatan mereka sendiri.

  • Helsinki, Finland

  Arcada ialah universiti sains gunaan (UAS) berbilang profesional di Helsinki, Finland. Kami menawarkan pendidikan tinggi berorientasikan amalan berkualiti tinggi di peringkat sarjana muda dan sarjana. Di kampus antarabangsa kami, pelajar dan pekerja berkumpul merentasi disiplin untuk mendidik pakar masa depan, dan untuk mencipta penyelesaian pintar dan mampan. Tidak kira sama ada ini adalah langkah pertama dalam kerjaya anda atau jika anda sudah menceburkan diri dalam kehidupan bekerja, di Arcada anda akan membangunkan kemahiran untuk menghadapi cabaran masa depan.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Belanda
  • + 11 lebih

  EIT RawMaterials Academy - SUMA menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan pada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.