Keystone logo
Emiriah Arab Bersatu

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Emiriah Arab Bersatu 2023

Bilangan institusi: 109
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Akademi Pengurusan Hospitaliti Emirates (EAHM) di Dubai ialah salah satu sekolah pengurusan perniagaan hospitaliti terkemuka di dunia dan merupakan sebahagian daripada syarikat hotel mewah global, Jumeirah Group. Ia adalah penyedia terkemuka pendidikan perniagaan hospitaliti peringkat Universiti dan menawarkan ijazah sarjana muda dan pascasiswazah yang direka untuk membangunkan pemimpin hospitaliti masa depan. Semua program pengajian diiktiraf sepenuhnya oleh Kementerian Pengajian Tinggi di Emiriah Arab Bersatu, Institut Hospitaliti di United Kingdom dan THE-ICE (Pusat Kecemerlangan Antarabangsa dalam Pendidikan Pelancongan dan Hospitaliti) di Australia.

  • Paris, Perancis
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu
  • + 1 lebih

  Ditubuhkan pada tahun 1970, Université Paris Pantheon-Assas ialah pewaris 'La Sorbonne", bekas Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sejak abad ke-13. Universiti ini diiktiraf di peringkat nasional dan antarabangsa sebagai universiti terkemuka Perancis dalam Undang-undang, komited untuk memastikan tahap kecemerlangan tertinggi, berkenaan dengan semua bidang Undang-undang.

  • Boston, Amerika Syarikat
  • San Francisco, Amerika Syarikat
  • + 4 lebih

  Lebih daripada sekolah perniagaan bukan untung, Hult ialah komuniti berbilang budaya dinamik yang mendidik, memberi inspirasi dan menghubungkan beberapa bakat perniagaan yang paling berfikiran ke hadapan di dunia. Kami menukar pendekatan tradisional kepada pendidikan dengan menggunakan pengalaman belajar sambil melakukan untuk mengubah set kemahiran pelajar dari saat mereka menyertai kami, menjadi ahli perniagaan yang luar biasa, dari saat mereka lulus.

  • North Ras Al Khaimah, Emiriah Arab Bersatu

  Northwood University , Pusat Program Antarabangsa (IPC) -Ras Al Khaimah, UAE ialah sebahagian daripada Kumpulan Institusi Knowledgucate multinasional, yang beribu pejabat di UAE. Knowledgucate memiliki dan mengendalikan rangkaian sekolah permainan, sekolah K-12, Kolej Pra Universiti, kolej ijazah Sarjana Muda dan Pasca Siswazah serta Universiti di India. Ia juga memiliki dan mengendalikan institusi pendidikan di UAE dan United Kingdom selain menawarkan program dalam ruang Dalam talian.

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Canadian University Dubai (CUD) menawarkan program ijazah sarjana muda dan siswazah berdasarkan kurikulum antarabangsa yang terkemuka di dunia. Terletak di daerah perniagaan yang meriah di bandar ini, CUD memberikan pelajar peluang unik untuk memperoleh pendidikan Kanada kelas pertama sambil mengalami gaya hidup dinamik Dubai, Emiriah Arab Bersatu.

  • Jumeirah, Emiriah Arab Bersatu
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 lebih

  Sebuah sekolah perfileman profesional yang bertauliah dengan semangat bebas, Raindance telah mengajar pembikin filem baru dan berpengalaman sejak tahun 1992. Etos kami tertumpu pada kemerdekaan, dan kursus kami direka untuk anda mengembangkan kemahiran anda mengikut cara anda, mengikut gaya anda.

  • Sharjah, Emiriah Arab Bersatu

  Britts Imperial College, UAE ialah Pusat Akademik & Rakan Kongsi Pendidikan bagi empat universiti British & Eropah peringkat teratas yang diiktiraf di peringkat global untuk menawarkan program ijazah Sarjana Muda, Pasca Siswazah dan Kedoktoran yang dianugerahkan oleh universiti ini kepada calon pelajar dari seluruh dunia. Dipimpin oleh pasukan Pendidik Berpengalaman sebagai Lembaga Gabenor, dengan pengalaman berdekad-dekad, Britts Imperial College mempunyai pasukan kepimpinan yang berwawasan dari seluruh dunia. Britts Imperial College diakreditasi oleh pelbagai badan peperiksaan UK yang berprestij dan mengalu-alukan pelajar dari lebih 31 negara. Ijazah universiti peringkat teratas yang diiktiraf di peringkat global, pemindahan kampus universiti induk ke UK, Eropah, dan Amerika Syarikat dengan tinggal kembali selepas belajar dan peluang bekerja, keupayaan untuk bekerja semasa belajar di UAE, metodologi pengajaran hibrid ditambah dengan biasiswa dan struktur pembayaran yang fleksibel , adalah faktor yang membezakan di Britts Imperial College.

  • Al Jazirah Al Hamra, Emiriah Arab Bersatu
  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu
  • + 8 lebih

  Ascencia Business School memberi peluang kepada pelajar untuk belajar Program Universiti Antarabangsa semasa tinggal di UAE. Matlamat utama kami adalah untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dan menjimatkan semua pelajar kami dan kami bangga mengekalkan standard akademik tertinggi. Ascencia Business School mempunyai pemahaman yang baik mengenai pasaran tempatan dan banyak pengalaman dalam mengurus pendidikan sejak tahun 2006. Kami telah meneroka pasaran Timur Tengah dan menemui cara untuk berjaya memasarkan kurikulum yang diakreditasi, diluluskan, dan diiktiraf sepenuhnya. Kursus kami disampaikan oleh pensyarah berkelayakan Barat yang memiliki gelar Ph.D dan diambil dari akademik dan mempunyai pengalaman industri yang berkaitan.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, Emiriah Arab Bersatu
  • + 3 lebih

  Texila American University telah mengembangkan minda hebat dalam bidang perubatan selama lebih dari satu dekad. Diwakili oleh tradisi inovasi dan penyelidikan, kami memecahkan landasan baru, mendorong batas pengetahuan, dan memberi kesan pada kehidupan pelajar kami. Kami ingin meneruskan tradisi ini untuk masa depan yang akan menentukan karya dan pengiktirafan kami di pentas antarabangsa.

  • Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

  Khalifa University kedudukan tertinggi di peringkat antarabangsa adalah satu universiti di UAE dengan program penyelidikan dan akademik yang menangani pelbagai cabaran strategik, saintifik dan perindustrian yang menghadapi transformasi ekonomi pengetahuan UAE dan dunia kita yang berkembang pesat. Fakulti bertaraf dunia dan kemudahan penyelidikan canggih memberikan pengalaman pembelajaran yang tiada tandingannya kepada pelajar dari UAE dan luar negara. Universiti ini menyatukan yang terbaik dalam bidang sains, kejuruteraan dan perubatan di UAE, untuk menawarkan ijazah khusus yang dapat membawa lulusan sekolah menengah yang menjanjikan hingga pemegang ijazah kedoktoran tertinggi.

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  MDX Dubai adalah kampus luar negara pertama dari Universiti Middlesex terkenal yang berpusat di London (UK). Kampus ini dibuka pada tahun 2005 dan mempunyai lebih daripada 3,800 pelajar yang belajar dari lebih daripada 118 kewarganegaraan. Universiti Britain bertaraf dunia dengan penarafan 5-Bintang dari Dubai Knowledge and Human Development Authority, MDX Dubai adalah salah satu institusi terkemuka yang menawarkan pendidikan UK yang berkualiti di UAE.

  • Ras Al-Khaimah, Emiriah Arab Bersatu

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah pertama kali ditubuhkan pada tahun 2008 dan dilesenkan oleh Kerajaan Ras Al Khaimah. Kami menawarkan program ijazah Sarjana dan Pascasiswazah dalam beberapa bidang.

  • Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

  Universiti Sains Penciptaan Buatan Mohamed bin Zayed (MBZUAI) di Abu Dhabi, adalah institusi akademik yang berasaskan penyelidikan berasaskan penyelidikan yang menawarkan program ijazah khusus untuk pelajar tempatan dan antarabangsa dalam bidang Kepintaran Buatan. MBZUAI bertujuan untuk menyokong kemajuan penyelidikan saintifik, pembangunan, pemindahan, dan penggunaan Kecerdasan Buatan melalui pengenalan MSc dan Ph.D. program yang membolehkan pelajar memenuhi potensi intelektual mereka dalam persekitaran yang paling canggih. Matlamat MBZUAI adalah untuk mencapai kecemerlangan akademik dan penyelidikan di peringkat tempatan, serantau dan antarabangsa, membantu pelajar-pelajarnya berjaya dalam kerjayanya dan memanfaatkan pengetahuan mereka yang diambil untuk menangani beberapa cabaran terbesar masa kita.

  • Academic City, Emiriah Arab Bersatu

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dubai, Emiriah Arab Bersatu

  Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus adalah cawangan kampus MAHE (Disifatkan sebagai Universiti), Manipal India dengan warisan lebih dari 64 tahun; 400,000+ Alumni & swasta terbesar yang dianggap universiti di negara ini yang mendaftarkan lebih daripada 28,000+ pelajar dari 23 disiplin setiap tahun akademik.