Keystone logo
Amerika Syarikat

Universiti Terbaik untuk MBA Program dalam Amerika Syarikat 2023

Bilangan institusi: 4001
  • Dallas, Amerika Syarikat

  Sekolah Siswazah dan Pengajian Lanjutan Moody SMU dengan bangganya menawarkan ijazah kedoktoran dan sarjana dalam pelbagai bidang merentasi empat kolej dan sekolah yang berbeza: Kolej Kemanusiaan dan Sains Dedman, Sekolah Kejuruteraan Lyle, Sekolah Seni Meadows, dan Sekolah Pendidikan dan Pembangunan Manusia Simmons. Program-program ini membantu pelajar untuk meneruskan minat mereka dan membuat sumbangan penting kepada kedua-dua akademik dan industri.

  • Berkeley, Amerika Syarikat

  Ditubuhkan pada tahun 1891, UC Berkeley Extension ialah cawangan pendidikan berterusan Universiti California, Berkeley. Hari ini, Extension menawarkan lebih daripada 2,000 kursus setiap tahun, termasuk kursus dalam talian, bersama-sama dengan lebih daripada 75 sijil profesional dan program pengajian khusus. Acara awam percuma dan kos rendah juga kerap diadakan sebagai sebahagian daripada perkhidmatan Extension kepada masyarakat setempat.

  • Manhattan, Amerika Syarikat

  Misi Sekolah Kejuruteraan dan Sains Gunaan Yayasan Fu adalah untuk mengembangkan pengetahuan dan memajukan teknologi melalui penyelidikan, sambil mendidik pelajar untuk menjadi pemimpin yang dimaklumkan oleh asas kejuruteraan. Diperkaya dengan sumber intelek universiti global di Kota New York, kami mendorong sempadan disiplin, menghadapi isu yang kompleks dan jurutera penyelesaian inovatif untuk menangani cabaran besar zaman kita.

  • Shepherdstown, Amerika Syarikat

  Secara ringkasnya, di Shepherd, masa depan anda adalah keutamaan kami. Apakah maksudnya untuk anda? Saiz kelas kecil Shepherd dan komuniti yang rapat adalah inkubator yang sempurna untuk aspirasi masa depan anda. Pendekatan seni liberal kami terhadap pendidikan akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam bidang pilihan anda, tetapi juga akan menyediakan anda untuk menjadi pemimpin dalam abad ke-21. Majikan hari ini lebih cenderung untuk mengupah graduan seni liberal yang telah menguasai kemahiran insaniah seperti pemikiran kritis, penaakulan, kerja berpasukan, komunikasi, kreativiti dan empati. Anda akan menyempurnakan kemahiran ini di dalam bilik darjah dan dengan organisasi kampus yang anda sertai. Terletak betul-betul di Sungai Potomac, Shepherd University ialah sebuah bandar bersejarah yang indah di West Virginia yang akan terasa seperti di rumah sendiri. Kedai-kedai di pusat bandar adalah mudah berjalan kaki dari dewan kediaman, walaupun anda akan menemui hampir semua yang anda perlukan di kampus. Shepherdstown ialah kiblat rekreasi luar, berhampiran Appalachian Trail, C&O Canal dan pergunungan cantik yang akan mengalu-alukan anda pulang. Tidak hairanlah kami memanggil West Virginia "Hampir Syurga".

  • San Diego, Amerika Syarikat

  Setiap tahun, graduan USU terus mencapai kejayaan besar – tetapi mereka sentiasa kekal sebagai sebahagian daripada keluarga USU.

  • Durham, Amerika Syarikat

  Sekolah Kejuruteraan Pratt Universiti Duke ialah sekolah kejuruteraan berpangkat tinggi yang komuniti cendekiawannya menyediakan pendidikan kejuruteraan dan penyelidikan dalam perkhidmatan kepada masyarakat.

  • Elkhorn, Amerika Syarikat

  Di Wright Graduate University, pembelajaran diperibadikan bukan sahaja bermakna kelas kecil: anda mengalami pendekatan bersepadu untuk pendidikan yang membolehkan anda menggunakan pengajian anda untuk cabaran paling mendesak anda, memperoleh kredit semasa anda menjalani kehidupan dan perniagaan anda. Kami percaya pendidikan pragmatik lebih berharga daripada pendidikan berprestij–dan penyelidikan terbaru mengesahkan ini. Jika anda akan melabur dalam ijazah atau sijil, ia sepatutnya melakukan lebih daripada tanda kotak untuk mendapatkan kelayakan anda. Ia harus menangani kemahiran yang membuat perbezaan antara pemain biasa dan bintang, dan antara keuntungan jangka pendek dan hasil yang mampan.

  • College Park, Amerika Syarikat

  UMD adalah salah satu daripada dua belas institusi yang membentuk Sistem Universiti Maryland (USM). USM ialah negeri sistem pendidikan tinggi awam Maryland, dengan misi untuk meningkatkan kualiti hidup rakyat Maryland dengan menyediakan rangkaian komprehensif peluang pendidikan berkualiti tinggi, boleh diakses dan berpatutan. USM dan Pusat Inovasi Akademik Kirwannya telah melancarkan USMx untuk membantu institusi memanfaatkan kemampuan pembelajaran dalam talian, dan memberi pelajar kelonggaran untuk berinteraksi dengan kandungan, fakulti dan komuniti pembelajaran dengan cara yang paling sesuai untuk memenuhi keperluan mereka.

  • Tempe, Amerika Syarikat

  Simbol penjanaan semula, ketabahan dan integriti, Kolej Acacia di Arizona, Amerika Syarikat, berdedikasi untuk menjadikan pembelajaran sebagai pengalaman yang berkekalan dan menggembirakan. Sebagai perintis dan peneraju dalam pendidikan jarak jauh sejak 2000, Universiti Acacia kini merupakan sebahagian daripada Westford Education Group yang terkenal, penyedia terkemuka pendidikan antarabangsa bertauliah untuk pelajar baru muncul di seluruh dunia. Memandangkan kemajuan teknologi dan pelajar menuntut fleksibiliti dan kebolehcapaian pendidikan, Acacia memanfaatkan kuasa pendidikan digital untuk mencipta pengalaman dan perkhidmatan baharu. Melalui pembelajaran dalam talian/jarak jauh, Acacia menyediakan pendidikan yang boleh diakses dan berkualiti kepada komuniti pembelajaran global berbilang budaya.

  • Tucson, Amerika Syarikat

  The University of Arizona disenaraikan dalam 1% teratas universiti di seluruh dunia oleh Pusat Kedudukan Universiti Dunia 2022. Diiktiraf berulang kali untuk program akademik yang cemerlang dan nilai luar biasa, UArizona adalah tempat pelajar bekerjasama dengan fakulti terkemuka untuk menyelesaikan masalah kritikal dan menjadikan dunia lebih baik. Peneraju dunia dalam penyelidikan dan inovasi, UArizona ialah Institusi Penyelidikan Awam 20 Teratas, dan merupakan institusi Penyelidikan 1 terkemuka dengan perbelanjaan penyelidikan tahunan sebanyak $734 juta. Kampusnya terletak di tengah-tengah Tucson, Arizona yang cerah, sebuah bandar yang menawarkan budaya yang kaya dan landskap Gurun Sonoran yang menakjubkan. Lebih 40,000 pelajar mendaftar di universiti, datang dari semua 50 negeri dan lebih daripada 100 negara.

  • Saint Charles, Amerika Syarikat

  Universiti Lindenwood, sebuah institusi pengajian tinggi yang diiktiraf di peringkat kebangsaan, menyampaikan pembelajaran berpusatkan pelajar yang komprehensif dan penglibatan komuniti melalui program akademik dan pengalaman yang inovatif, relevan dan berfikiran ke hadapan.

  • Valparaiso, Amerika Syarikat

  Universiti Valparaiso ialah universiti peringkat teratas yang menawarkan lebih 15 program siswazah dan menarik pelajar dari seluruh dunia. Memfokuskan pada membangunkan kerjaya profesional, misi kami di Valpo adalah untuk mencipta pemimpin yang berkhidmat kepada komuniti mereka untuk mencipta dunia yang lebih baik. Setiap program kami menangani kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi pemimpin sambil menekankan kepentingan berkhidmat kepada orang lain untuk mencipta dunia yang lebih baik.

  • New York, Amerika Syarikat
  • Newark, Amerika Syarikat
  • + 2 lebih

  Dengan lokasi di New York City, New Jersey dan Dalam Talian, Kolej Berkeley menawarkan peluang kepada pelajar antarabangsa untuk mengalami jenama pendidikan yang berfokuskan kerjaya dengan perhatian yang diperibadikan. Di Kolej Berkeley, semua yang kami lakukan tertumpu pada membantu pelajar kami mencapai potensi penuh mereka dan menyediakan mereka untuk kejayaan profesional dan peribadi. Pelajar boleh melengkapkan ijazah sarjana muda dalam tiga tahun, ijazah bersekutu dalam 16 bulan; dan MBA dalam satu tahun. Peluang latihan boleh didapati di seluruh New York City.

  • Chicago, Amerika Syarikat

  Illinois Tech berada di kedudukan #1 di Illinois di kalangan kolej swasta untuk pulangan pelaburan (selepas bantuan, PayScale) dan merupakan sekolah nilai terbaik di ranking #44 di Amerika Syarikat (US News & World Report). Graduan Illinois Tech mencapai kadar pekerjaan 92.8% dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian (kelas 2021). Alumninya termasuk pencipta telefon bimbit, perintis teknologi kod bar, dan ketua saintis untuk Amazon Alexa, antara pemimpin lain.

  • Royalton, Amerika Syarikat

  Untuk mendidik pelajar dalam komuniti yang pelbagai yang memupuk pertumbuhan peribadi dan yang membolehkan mereka mencapai kemahiran profesional yang cemerlang dan nilai etika yang tinggi untuk berkhidmat sebagai peguam dan profesional alam sekitar dan lain-lain dalam masyarakat global yang semakin teknologi dan saling bergantung.