Read the Official Description

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Mempercepat Pembelajaran Anda dengan MBA dalam Perniagaan Sukan
Ambil minat anda untuk sukan ke peringkat seterusnya. Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Perniagaan Sukan, yang ditawarkan oleh Kolej Perniagaan Colangelo, direka khusus untuk pelajar bergairah tentang olahraga. Dalam program MBA perniagaan sukan ini, memperkuat kemahiran perniagaan anda untuk mendapatkan kerjaya dalam industri perniagaan sukan global berjuta-juta dolar.

Kandungan kursus menyampaikan gabungan perbincangan perniagaan dan sukan industri. Program dalam talian pengurusan MBA ini memberikan kurikulum yang berorientasikan perniagaan yang bertujuan untuk meningkatkan kemahiran anda yang ada dalam jualan dan pemasaran, kewangan, penjanaan pendapatan, analisis, perakaunan dan pengurusan.

Hasil ijazah

Pelajari Kaedah Perniagaan Perniagaan dan Sukan Lanjutan
Program MBA pemasaran sukan merangkumi isu hari moden dan trend yang mempengaruhi pasaran perniagaan global. Melalui amalan berasaskan bukti dan pelupusan pembelajaran profesional, program ini memfokuskan secara intensif pada pertumbuhan anda. Oleh kerana skop kurikulum terus berkembang, program ini menyediakan kajian mendalam tentang dasar, advokasi dan membuat keputusan etika. Kursus Perniagaan MBA sukan meneroka penjanaan, kepimpinan, operasi dan analisis pendapatan.

Apa yang anda akan belajar

Maju Kerjaya Anda dengan Kurikulum Perniagaan Sukan kami
MBA dalam perniagaan sukan meneroka beberapa topik dan objektif pembelajaran:

  • Kebangkitan digital dan media sosial serta penerapannya kepada persekitaran perniagaan global
  • Trend yang muncul dalam jualan perniagaan sukan, analisis, pemasaran dan penjanaan pendapatan
  • Konsep dan prosedur perniagaan sukan pengurus
  • Pelaporan dalaman, tingkah laku kos, sistem, belanjawan dan penilaian prestasi
  • Kepimpinan hamba, etika, entrepreneurism dan inovasi

Hasil Kerjaya

Terokai Kerjaya dalam Perniagaan Sukan
Industri perniagaan sukan adalah pasaran multibillion dollar yang membentang di seluruh dunia. Selepas menamatkan pengajian dengan MBA perniagaan sukan, peluang kerjaya yang berpotensi wujud di seluruh sukan belia, amatur, kelab, interscholastic, intercollegiate dan profesional. Bidang kategori pekerjaan utama termasuk barangan sukan sukan dan runcit, jualan sukan, pembekal pemasaran, media, acara langsung, kemudahan, keusahawanan dan pentadbiran sukan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program taught in:
English

See 9 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date