Read the Official Description

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Mempercepat Pembelajaran Anda dengan MBA dalam Perakaunan
Mempercepat laluan anda ke kerjaya dalam perakaunan yang lebih maju atau korporat dengan Master of Business Administration (MBA) Grand Canyon University (GCU) dengan Penekanan Perakaunan. Belajar prinsip simpan kira dan amalan yang menyokong kestabilan kewangan dalam perniagaan. Dalam program perakaunan lulusan ini, yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business, memupuk kemahiran untuk membantu mengimbangi buku-buku atau bersaing untuk jawatan pengurusan lanjutan.

MBA dengan penekanan dalam program perakaunan meneroka pelbagai topik dan prinsip perniagaan, termasuk asas utama praktik pelaporan kewangan, ekonomi dan pemasaran. Kerja kursus mengkaji beberapa model kepimpinan eksekutif termasuk pengurusan operasi. Di bawah bimbingan fakulti pakar, membincangkan pendekatan perumusan dan pelaksanaan dalam organisasi dan kemapanan di pasaran global.

Hasil ijazah

Mempelajari Kaedah Perniagaan dan Perakaunan Lanjutan
MBA dalam ijazah perakaunan meningkatkan pemahaman anda dalam bidang perakaunan dan pelaporan kewangan yang mempengaruhi perusahaan, perkongsian, bukan keuntungan, operasi kerajaan dan antarabangsa. Muncul sebagai pemikir kritis melalui penyelidikan aktif dan penerapan kaedah kuantitatif yang mengubah data mentah menjadi maklumat yang berguna.

Penyelesaian Ujian CPA Seragam yang berjaya adalah langkah yang diperlukan untuk mencapai lesen CPA dari keadaan kediaman atau amalan anda. Dalam MBA dalam talian yang unik dalam program ijazah perakaunan, beberapa jam kursus dikhaskan untuk persediaan anda untuk Peperiksaan CPA Uniform. Anda sangat digalakkan untuk menduduki ujian selepas tamat pengajian untuk memaksimumkan potensi anda untuk berjaya.

Apa yang anda akan belajar

Belajar Strategi Perakaunan untuk Membantu Anda Berjaya
MBA dalam bidang perakaunan meneroka pelbagai topik dan objektif pembelajaran:

  • Konsep dan prosedur perakaunan pengurusan untuk pelaporan dalaman, tingkah laku kos, sistem, belanjawan dan penilaian prestasi
  • Keputusan perniagaan kewangan, termasuk peramalan, pembangunan pro-formas dan pengurusan modal kerja dan penggalangan dana
  • Model kepimpinan dan teori yang dievaluasi melalui pelbagai pandangan dan pandangan
  • Amalan perniagaan yang bertanggungjawab ke atas etika dan sosial
  • Merancang, melaksanakan dan menentukan strategi dalam organisasi
  • Penyata dan maklumat kewangan untuk membuat keputusan dalaman dan luaran

Hasil Kerjaya

Terokai Kerjaya Perakaunan
Sarjana Pentadbiran Perniagaan GCU dengan Penekanan dalam Perakaunan menyediakan anda untuk bersaing untuk jawatan pengurusan canggih dalam perakaunan korporat atau awam. Kerjaya biasa termasuk ketua pegawai kewangan, VP perakaunan, akauntan kakitangan, akauntan kanan, pengurus perakaunan, pengawal dan eksekutif perniagaan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program taught in:
English

See 9 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date