Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Ijazah Peringkat Siswa dalam Pengurusan Sumber Manusia
Seorang pekerja yang berkesan dan berpengetahuan dapat memandu perniagaan untuk berjaya. Di Kolej Perniagaan Colangelo 'Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Pengurusan Sumber Manusia Strategik, anda belajar untuk membangun dan memupuk modal insan yang penting untuk kemajuan organisasi. Di dalam kelas, anda matang dalam keupayaan anda untuk memproses, mengintegrasikan dan menggunakan pengetahuan dengan cara yang berkaitan.

Dengan MBA dalam sumber manusia, anda meneroka dan membincangkan kepelbagaian di tempat kerja, pembangunan pekerja dan pengurusan bakat dengan rakan sebaya dalam perbincangan kelas. Anda mengembangkan pandangan strategik sumber manusia dan menilai hubungan antara pembuatan keputusan, amalan pengurusan dan garisan bawah perniagaan. Anda meneliti kerumitan moden seperti penggabungan, pengambilalihan, pengurangan dan globalisasi kerana ia berkaitan dengan pengurusan sumber manusia.

Hasil ijazah

Terokai kursus kursus SHRM yang diselaraskan
MBA dalam ijazah pengurusan sumber manusia adalah sejajar dengan kecekapan sumber manusia yang dikenal pasti oleh Persatuan Pengurusan Sumber Manusia (SHRM) dan menyediakan kecekapan untuk mengetuai dan menguruskan perusahaan perniagaan secara beretika. Dalam MBA ini dalam program sumber manusia, anda menjadi seorang pemikir kritis bermaklumat melalui penyelidikan dan penerapan kaedah kuantitatif yang mengubah data mentah menjadi maklumat berguna.

Apa yang anda akan belajar

Kajian MBA Sumber Manusia Kurikulum Direka untuk Kejayaan Anda
Sepanjang MBA ini dalam program HR, anda mengkaji topik berikut:

  • Telekomunikasi, teknologi baru muncul dan aplikasi e-dagang
  • Prinsip-prinsip perniagaan yang merangkumi kewangan, perakaunan, ekonomi, pemasaran dan pengurusan
  • Impak ekonomi global mengenai pengambilan keputusan organisasi, perancangan dan penyumberan sumber organisasi
  • Strategi perumusan dan pelaksanaan dalam organisasi dan bagaimana untuk kekal berdaya saing dalam pasaran global
  • Konsep utama kepimpinan dan pengurusan strategik

Hasil Kerjaya

Semak Pilihan Kerjaya Anda untuk Pengurusan Sumber Manusia
Sebagai lulusan MBA dalam program ijazah pengurusan sumber manusia, anda boleh memilih untuk meneruskan kerjaya sebagai pakar sumber manusia kanan atau sebagai pengurus umum dengan ketajaman HR strategik yang kuat. Tempat kerja yang berpotensi termasuk organisasi perniagaan, agensi, agensi kerajaan dan organisasi perundingan perniagaan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program diajar dalam:
English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date