Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Menggabungkan Semangat Anda untuk Kepimpinan dan Penjagaan Kesihatan dengan MBA dalam Pengurusan Sistem Kesihatan
Sediakan peranan lanjutan dalam pengurusan sistem kesihatan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam Sistem Kesihatan. Ditawarkan oleh Kolej Perniagaan Colangelo, program ijazah ini membantu profesional penjagaan kesihatan memperoleh kemahiran analisis yang diperlukan untuk memimpin secara beretika. Program sarjana pengurusan sistem kesihatan ini menawarkan perkembangan logik pembelajaran. Mulakan dengan kursus pengantar dalam perakaunan, kewangan, ekonomi dan pemasaran sebelum mengkaji teori pengurusan dan dasar.

Dalam MBA dalam program ijazah pengurusan kesihatan, belajar untuk memimpin dan menguruskan perniagaan dengan model berasaskan bukti. Anda digalakkan untuk menguasai objektif pembelajaran dan memupuk kecekapan dalam membuat keputusan, analisis kewangan dan proses operasi yang diperkemas. Program ini memuncak dengan penilaian penjagaan kesihatan yang mendalam pada abad ke-21.

Hasil ijazah

Ketahui Keterampilan untuk Mengubah Perniagaan Penjagaan Kesihatan
Di MBA Grand Canyon University dalam program sistem kesihatan, anda belajar untuk membangunkan organisasi berkualiti tinggi yang mematuhi dasar penjagaan kesihatan hari ini. Belajar untuk mengintegrasikan konsep-konsep dari teori pengurusan operasi strategik ke dalam amalan harian untuk mewujudkan budaya yang beragam yang menyokong kecemerlangan dalam penjagaan. Dalam program ini, anda membangunkan pengetahuan untuk mengekalkan sistem penjagaan kesihatan beretika.

Apa yang anda akan belajar

Terokai Kursus Kursus Dunia MBA Kesihatan Dunia
Program sarjana pengurusan sistem kesihatan merangkumi topik-topik berikut:

  • Pengetahuan, nilai dan kemahiran yang diperlukan untuk amalan pengurusan lanjutan dalam sistem penjagaan kesihatan yang berkembang
  • konsep pengurusan dan strategi berkaitan dengan pengurusan operasi di kedua-dua persekitaran pembuatan dan perkhidmatan
  • Konsep kepemimpinan perniagaan dan tingkah laku organisasi
  • Keputusan kewangan perniagaan, termasuk ramalan kewangan dan pembangunan proforma
  • Pengurusan modal kerja, belanjawan modal, struktur modal dan meningkatkan dana dalam pasaran modal

Hasil Kerjaya

Cari Karir Impian Anda dengan MBA dalam Sistem Kesihatan
MBA dalam pengurusan sistem kesihatan menyediakan anda untuk peranan kepimpinan dalam organisasi perubatan atau perniagaan. Anda boleh mendapatkan kedudukan lanjut seperti seorang pengarah, ketua pegawai operasi atau naib presiden perkhidmatan penjagaan kesihatan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date