Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Sediakan untuk Pensijilan Institut Pengurusan Projek (PMI) ® anda
Dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University (GCU) dengan Penekanan dalam Pengurusan Projek, anda boleh meningkatkan kecekapan anda dalam amalan perniagaan yang cekap. Ditawarkan oleh College of Business Colangelo, program ijazah pengurusan projek ini menggabungkan strategi berasaskan penyelidikan dengan asas-asas perniagaan untuk memupuk kemahiran anda dalam pengurusan projek tradisional dan tangkas. Kerja kursus untuk mempersiapkan anda untuk pengurusan fungsinya secara logiknya tertanam di seluruh program anda untuk menyokong perkembangan anda ke dalam pengurus projek yang mahir.

Dalam MBA ini dalam program ijazah pengurusan projek, anda mempelajari fungsi teras pengurus projek dan menggunakan konsep berasaskan penyelidikan untuk meningkatkan keberkesanan anda. Anda menggunakan kemahiran interpersonal anda untuk menangani setiap fungsi perniagaan dan membincangkan kaedah inovatif untuk meminimumkan proses dan meningkatkan produktiviti. Jika anda memilih untuk meneruskan Pentadbiran Perniagaan Sarjana GCU dengan Penekanan dalam Pengurusan Projek, anda mempunyai akses kepada latihan akademik yang sengit untuk membantu anda mempersiapkan proses persijilan kompetitif dari Institut Pengurusan Projek (PMI) ®.

Hasil ijazah

Dapatkan MBA anda dan Sediakan untuk Pensijilan PMI anda
Kursus pengurusan projek MBA secara tradisinya, petang dan dalam talian sejajar dengan Petunjuk PMI kepada Badan Pengurusan Projek Pengetahuan (PMBOK® Guide) dan boleh menyediakan anda untuk pensijilan berikut:

Bersekutu Bersekutu dalam Pengurusan Projek (CAPM) ®: Sijil peringkat kemasukan untuk pengamal projek. Direka untuk profesional perniagaan dengan sedikit atau tiada pengalaman projek, pensijilan ini membuktikan peningkatan pemahaman tentang pengetahuan asas, terminologi dan proses yang diperlukan untuk pengurusan projek yang berkesan.

Projek Pengurusan Profesional (PMP) ®: Secara global menuntut, pensijilan ini adalah penting bagi para pengurus projek untuk mendapatkan kelayakan yang diakui industri. Ia menunjukkan keupayaan anda untuk memimpin dan mengarahkan projek.

Pengamal Bersertifikat Agile (ACP) ®: Direka untuk pengurus projek yang beroperasi dalam persekitaran yang sangat cair, pensijilan ACP menunjukkan pengetahuan anda tentang pengurusan projek tangkas, yang digunakan untuk membangunkan produk yang tidak standard dan sangat disesuaikan dalam IT, infrastruktur dan kejuruteraan.

Apa yang anda akan belajar

Real-World MBA Kursus Pengurusan Projek
MBA dalam pengurusan projek mempercepat pembelajaran anda melalui pelbagai topik dan objektif kursus:

  • konsep pengurusan dan strategi berkaitan dengan pengurusan operasi di kedua-dua persekitaran pembuatan dan perkhidmatan
  • Pengurusan projek tradisional seperti digambarkan dalam Panduan PMBOK®
  • konsep mikroekonomi dan makroekonomi berkaitan dengan perniagaan kontemporari
  • alat kuantitatif dan teknik yang digunakan untuk memodelkan fungsi dan aplikasi perniagaan
  • Konsep pemasaran, prinsip dan teori pemasaran semasa
  • Definisi, perumusan dan pelaksanaan strategi dalam organisasi

Hasil Kerjaya

Kerjaya yang Berkemampuan dengan Kemahiran Pengurusan Projek Lanjutan
Ijazah pengurusan projek menawarkan anda kemahiran maju dan menyediakan anda untuk meneruskan kerjaya sebagai penganalisis projek, pengurus projek, eksekutif, pengarah operasi, pengurus atau pemimpin perniagaan yang lain. Tempat kerja biasa termasuk entiti perniagaan, organisasi perkhidmatan, kejuruteraan dan firma IT, organisasi reka bentuk dan agensi kerajaan.

*PMI, PMBOK, CAPM, PMP dan ACP adalah tanda berdaftar Institut Pengurusan Projek, Inc.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program diajar dalam:
English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date