Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Meningkatkan Peluang Anda dengan MBA dalam Pemasaran
Memperoleh kemahiran untuk bersaing untuk kedudukan korporat peringkat tinggi dalam penjenamaan dan pengiklanan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University dengan Penekanan dalam Pemasaran. Ditawarkan oleh College of Business Colangelo, MBA dalam talian dalam program pemasaran ini menggabungkan teknologi dan penyelidikan ilmiah untuk membantu anda membuat kesan dalam pemasaran korporat. Dengan kurikulum yang tertanam dalam pembangunan strategi, program ini memupuk semangat kreatif anda dan menggalakkan amalan etika dalam perkhidmatan anda.

Dalam MBA dalam program ijazah pemasaran, anda menganalisis trend dan isu semasa yang dihadapi syarikat antarabangsa. Mulakan strategi untuk menargetkan pasaran yang pelbagai dengan membandingkan bahasa, estetika, agama, adat perniagaan dan sikap mengenai konsep pemasaran dan strategi yang diterokai. Dalam, persekitaran pembelajaran kecil akademik merangsang, membincangkan penggubalan dan pelaksanaan strategi dalam organisasi dan kemampanan dalam pasaran global. Menyelidik fungsi jabatan dari pendirian pengurusan, dan membincangkan tingkah laku dan teknik operasi kesan dan menghadapi kepelbagaian.

Hasil ijazah

Kepimpinan Servis Pelajaran
Dalam MBA ini dalam program pemasaran, penekanan diberikan kepada kesan pemasaran terhadap ekonomi global dan pertumbuhan, perancangan dan pengurusan organisasi. Anda menggunakan kemahiran interpersonal anda untuk menangani setiap fungsi perniagaan dan membincangkan kaedah inovatif untuk mengamalkan pemasaran perkhidmatan, pemasaran antarabangsa dan pengurusan.

Apa yang anda akan belajar

Mempercepat Pengetahuan Pemasaran Anda
MBA dalam talian dalam pemasaran mempercepatkan pembelajaran anda melalui pelbagai topik dan objektif kursus:

  • konsep pengurusan dan strategi berkaitan dengan pengurusan operasi di kedua-dua persekitaran pembuatan dan perkhidmatan
  • Pengurusan fungsi pemasaran, analisis pasaran alam sekitar serta perancangan pemasaran, strategi dan kawalan
  • konsep mikroekonomi dan makroekonomi berkaitan dengan perniagaan kontemporari
  • alat kuantitatif dan teknik yang digunakan untuk memodelkan fungsi dan aplikasi perniagaan
  • Konsep pemasaran, prinsip dan teori pemasaran semasa
  • Penggunaan konsep pemasaran perkhidmatan kepada amalan sebenar melalui analisis kes dan projek luar

Hasil Kerjaya

Menggalakkan Kerjaya Anda dengan Keterampilan Kepimpinan Terperinci
MBA pemasaran menawarkan anda kemahiran maju dan menyediakan anda untuk meneruskan kerjaya sebagai eksekutif pemasaran, pengarah, pengurus atau pemimpin perniagaan yang lain. Tajuk pekerjaan khas termasuk wakil presiden pemasaran, pengurus pemasaran atau pengarah dalam semua jenis organisasi perniagaan dan perkhidmatan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program diajar dalam:
English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date