Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan MBA anda dan Sediakan untuk Masa Depan dalam Kewangan
Kolej Perniagaan Colangelo College of Business 'Master of Business Administration (MBA) di Grand Canyon University dengan Penekanan dalam Kewangan menyediakan profesional untuk kerjaya dalam kepemimpinan dan pengurusan. Menyokong pengetahuan anda tentang pelaburan dan strategi kewangan dengan kursus lanjutan dalam pengurusan, membuat keputusan organisasi, perancangan dan sumber sumber. Kursus membincangkan amalan untuk memastikan kesolvenan korporat, keuntungan dan kecekapan.

Program MBA kami menggalakkan anda untuk menjadi pemikir kritikal yang berpengetahuan melalui penyelidikan dan pemakaian kaedah kuantitatif yang mengubah data mentah menjadi maklumat yang berguna. Terokai stok, bon dan derivatif dan aplikasi mereka kepada pengurusan portfolio. Strategi perniagaan lanjutan seperti penggabungan dan pengambilalihan, perkongsian dan perjanjian koperasi juga diperiksa.

Hasil ijazah

Kajian Kewangan dan Operasi Perniagaan
Ketahui unsur-unsur keputusan perniagaan kewangan, termasuk ramalan kewangan, pengurusan modal kerja, belanjawan modal, struktur modal dan meningkatkan dana di pasaran modal. Terokai stok, bon dan derivatif dan aplikasi mereka kepada pengurusan portfolio. Memeriksa strategi perniagaan yang maju seperti penggabungan dan pengambilalihan, perkongsian dan perjanjian koperasi.

Apa yang anda akan belajar

Mempercepat Pembelajaran Anda dengan Kurikulum Kewangan MBA
MBA dalam kewangan mempercepat pembelajaran anda melalui pelbagai topik dan objektif kursus, termasuk:

  • konsep pengurusan dan strategi berkaitan dengan pengurusan operasi di kedua-dua persekitaran pembuatan dan perkhidmatan
  • konsep mikroekonomi dan makroekonomi berkaitan dengan perniagaan kontemporari
  • alat kuantitatif dan teknik yang digunakan untuk memodelkan fungsi dan aplikasi perniagaan
  • Analisis kewangan dan pengurusan kewangan perniagaan
  • Konsep pemasaran, prinsip dan teori pemasaran semasa
  • Definisi, perumusan dan pelaksanaan strategi dalam organisasi

Hasil Kerjaya

Terokai Keupayaan Kerjaya dengan MBA dalam Kewangan
MBA dalam talian dalam bidang kewangan menawarkan anda kemahiran maju dan menyediakan anda untuk bertindak sebagai pengurus kewangan, eksekutif, perancang, perunding, pengarah, pengurus dan pemimpin perniagaan yang lain. Tempat kerja yang biasa termasuk bank, institusi kewangan, syarikat pelaburan, syarikat besar, entiti bukan keuntungan besar, organisasi perkhidmatan, perniagaan permulaan, kejuruteraan dan firma IT, organisasi reka bentuk dan agensi kerajaan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program diajar dalam:
English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Grand Canyon University »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date