Read the Official Description

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Ijazah Sarjana dalam Kepimpinan
Membangunkan keyakinan dan ketetapan pemimpin eksekutif. Dalam Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan Penekanan dalam program sarjana Kepimpinan, anda mempelajari prinsip-prinsip menjalankan dan membina perniagaan anda, sementara penekanan dalam pilihan kepimpinan menyiapkan anda untuk memimpin pasukan anda. Dalam program ini, yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business, anda memupuk kemahiran dan ciri-ciri etika untuk membantu anda memacu perubahan, pengeluaran dan pertumbuhan yang berkesan.

MBA dalam program kepimpinan ini merangkumi pelbagai topik yang berkaitan dengan korporat abad ke-21. Mengkaji asas-asas perniagaan, termasuk kewangan, perakaunan, ekonomi dan kajian kuantitatif, sebagai tambahan kepada pengurusan operasi. Dalam persekitaran pembelajaran dinamik kecil, anda menilai fungsi jabatan dari sikap pengurus dan membincangkan strategi inovatif dengan pakar fakulti dan profesional dengan latar belakang dan perspektif yang pelbagai. Kerja kursus akhir membimbing anda melalui amalan terbaik yang membantu anda bergerak melalui pembangunan, pertumbuhan dan perubahan peringkat dalam organisasi anda.

Hasil ijazah

Kepimpinan Servis Pelajaran
Dalam program ijazah MBA pimpinan ini, anda mendapat pemahaman tentang perniagaan, pentadbiran dan kepimpinan. Semak komponen yang membezakan para pemimpin pekhidmat dan proses untuk mewujudkan satu sistem yang saling bergantung dan produktif. Terokai komunikasi kepimpinan dan strategi yang membina sinergi di kalangan ahli, membangunkan budaya organisasi yang kuat dan membina organisasi yang berprestasi tinggi.

Apa yang anda akan belajar

Temui MBA kami dalam Kurikulum Kepimpinan
MBA dalam kepimpinan meneroka pelbagai topik dan objektif pembelajaran:

  • Konsep dan prosedur perakaunan pengurusan untuk pelaporan dalaman, tingkah laku kos, sistem, belanjawan dan penilaian prestasi
  • Keputusan perniagaan kewangan, termasuk peramalan, pembangunan proforma, pengurusan modal kerja dan penggalangan dana
  • Model kepimpinan dan teori yang dievaluasi melalui pelbagai pandangan dan pandangan
  • Menggalakkan dan mempromosikan amalan perniagaan yang beretika dan bertanggungjawab secara sosial
  • Merancang, melaksanakan dan menentukan strategi dalam organisasi

Hasil Kerjaya

Menggalakkan Kerjaya Anda dengan Keterampilan Kepimpinan Terperinci
Ijazah kepemimpinan MBA ini memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk membangun dan mendapatkan keyakinan diri dalam kepimpinan anda. Kerjaya biasa untuk graduan dengan MBA dalam kepimpinan termasuk eksekutif korporat, pengurus, pengarah atau pemimpin dalam semua jenis organisasi perniagaan atau perkhidmatan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program taught in:
English

See 9 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date