Struktur Sarjana Pentadbiran Perniagaan mencerminkan hasil kajian penyelidikan yang dijalankan oleh Pusat Pengajian Pengurusan Perniagaan memberi tumpuan kepada keperluan semasa dan akan datang keratan rentas organisasi di seluruh UAE.

Oleh itu, program ini adalah relevan strategik besar dan menawarkan penyelesaian yang praktikal dan analisis untuk masalah dan cabaran industri dan organisasi lain yang dihadapi di rantau Teluk. program MBA kami kekuatan utama kami, yang ditawarkan oleh Pusat Pengajian Pengurusan Perniagaan, memberi tumpuan kepada memenuhi keperluan semasa dan masa depan pemimpin perniagaan dan kerajaan di rantau Teluk. Persekitaran perniagaan yang dinamik dan berdaya saing abad ke-21 memerlukan kemahiran pengurusan dan kepimpinan baru - MBA kami akan menyediakan anda hari ini, untuk menghadapi cabaran hari esok.

akreditasi - Program kami diiktiraf oleh Kementerian UAE Pengajian Tinggi dan Penyelidikan Saintifik (MOHESR). Kami bekerja rapat dengan MOHESR untuk mengekalkan tahap akademik tertinggi.

Highly Qualified Fakulti - Semua ahli fakulti MBA layak di peringkat antarabangsa dan telah bekerja di Kanada, Amerika Syarikat atau Eropah.

Kepekatan Double - Pelajar boleh melengkapkan kumpulan tambahan empat kursus tumpuan untuk menamatkan pengajian dengan kepekatan berganda.

Fleksibel Penawaran Kursus - MBA kami direka untuk memenuhi keperluan pelajar yang bekerja sepenuh masa, oleh itu, kami menawarkan pilihan untuk mengambil kelas sama ada dalam aliran waktu petang (Ahad-Rabu 6: 00-9: 12:00) atau dalam aliran hujung minggu (Jumaat & Sabtu 09:00 -3:00 petang).

Tempoh Program - program MBA kami terdiri daripada 12 kursus, pelajar boleh mengambil masa sehingga 4 kursus di Fall & Spring, dan 1 dalam Summer.

Mudah Downtown Lokasi - Universiti ini terletak berhampiran Pusat Dubai International Financial (DIFC) berhampiran dengan Burj Khalifa.

Five Kepekatan Great - Semua pelajar melengkapkan teras lapan kursus, dan kemudian pilih empat kursus yang lebih khusus untuk melengkapkan kepekatan MBA pilihan mereka dalam Pengurusan Am, Pengurusan Sumber Manusia, Perbankan Islam, Kewangan, atau Marketing.

Cara Memohon

MENGISI BORANG PERMOHONAN AN:

  • Online: Memohon secara dalam talian untuk mana-mana program kami di:
    http://www.cud.ac.ae/ApplyOnline
  • Sendiri: Lawati kampus kami untuk lawatan peribadi dan salah seorang pegawai kami akan gembira untuk membantu anda melengkapkan permohonan.

Kepekatan MBA Double

Pelajar yang mengikuti ijazah MBA boleh mendapat kepekatan berganda dalam dua kejohanan utama dengan melengkapkan 16 kursus MBA dan memiliki ijazah kedua-dua jurusan.

Boleh diterima sebagai seorang pelajar kepekatan berganda perlu mendaftar dalam dua kejohanan utama pada awal penggal pertama. pelajar yang mendaftar yang ingin mendapatkan kepekatan berganda, mempunyai tempoh 6 bulan maksimum untuk mendaftar dalam kepekatan kedua. Mereka hanya boleh mendaftar jika nama mereka tidak disokong dalam senarai tamat pengajian oleh Lembaga Pemegang Amanah.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Canadian University Dubai »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
122,480 AED
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date