The MBA Sussex

Umum

Penerangan Program

Ambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda dengan MBA dari Sussex. Menjadi pemimpin perniagaan yang berkesan dengan idea-idea yang penting, dan dapatkan kemahiran untuk meletakkan idea anda menjadi praktik.

Mengapa belajar MBA anda di Sussex?

Memulakan MBA adalah satu keputusan yang besar. Anda akan dapat melakukannya dengan betul, memilih kursus yang sesuai dengan cita-cita dan matlamat anda, dan universiti yang menyokong, memberi inspirasi dan mencabar anda.

  • MBA Sussex adalah kelayakan yang diiktiraf secara global yang boleh mendorong anda dan kerjaya anda.
  • Anda meningkatkan pemikiran kritis dan strategik anda, dan mendapatkan kemahiran praktikal untuk menerapkan teori perniagaan yang canggih.
  • Membangunkan pelbagai kemahiran pengurusan dan kepimpinan di bawah bimbingan pakar akademik dan industri terkemuka.
  • Belajar dari dan dengan kohort anda. Melalui kerja berpasukan, anda menyelidiki lebih mendalam ke dalam tema silang di dunia perniagaan.
  • Kami mempunyai biasiswa MBA sehingga £ 5,000 ditawarkan untuk para profesional dengan pengalaman pengurusan.
  • Tambahan pula akreditasi kami dan perkongsian dengan Institut Pengurusan Berkanun bermakna pada pengijazahan anda layak untuk kelayakan Tahap 7 CMI dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan (tertakluk kepada kesederhanaan CMI dan penyelesaian lengkap semua modul dipetakan).
"Menyelesaikan MBA saya bukan sahaja memberikan CV saya satu rangsangan yang hebat, tetapi ia benar-benar meningkatkan keupayaan saya untuk bercakap dengan yakin dan yakin kepada pihak berkepentingan kanan."

Alexandra Hentschel - Pengarah Pasukan Acara dan Latihan, CEB Global

Keahlian dengan Institut Pengurusan Berkanun (CMI)

Pelajar di MBA Sussex mendapat manfaat daripada keahlian automatik dengan Institusi Pengurusan Chartered (CMI), satu-satunya badan profesional yang disewa di UK yang didedikasikan untuk mempromosikan piawaian tertinggi dalam pengurusan dan kecemerlangan kepimpinan.

Keahlian anda memberikan anda akses kepada sumber termasuk perkembangan kerjaya, bimbingan industri, pengayaan kurikulum dan banyak lagi.

Semasa tamat pengajian, anda layak mendapat Diploma Peringkat 7 CMI dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan (tertakluk kepada penyelesaian semua modul yang dipetakan). Kelayakan ini bermakna anda diiktiraf secara meluas oleh majikan sebagai pengurus yang mempunyai kemampuan untuk menterjemahkan strategi organisasi ke dalam prestasi yang berkesan.

Disesuaikan untuk disesuaikan dengan anda

Anda boleh belajar MBA sama ada sambilan atau sepenuh masa, jadi anda boleh menyesuaikan MBA di sekeliling minat anda dan belajar dengan cara yang sesuai dengan anda.

Penuh waktu

MBA sepenuh masa kami adalah satu tahun program dan ideal jika anda boleh mengambil satu tahun dari tugas anda untuk memberi tumpuan kepada pengajian anda.

Ketahui lebih lanjut mengenai MBA sepenuh masa kami

Paruh waktu

Saksikan MBA kami secara sambilan supaya anda dapat menyesuaikan pelajaran anda di sekitar kerja anda. Dihantar selama lebih dua tahun, anda boleh memohon apa yang anda pelajari secara langsung ke kerja harian anda.

Ketahui lebih lanjut tentang MBA sambilan kami

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Baca lebih lanjut

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Baca Ringkas