The LSB Weekend-MBA

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Mengenai

LSB Weekend MBA akan memberi anda pengalaman langsung dengan fakulti antarabangsa terkemuka dari beberapa sekolah perniagaan terbaik di dunia. Profesor kami bukan sahaja akademik kelas dunia, tetapi juga pemimpin perniagaan global. Ada yang menjadi pengurus peringkat teratas di syarikat antarabangsa manakala yang lain adalah ahli akademik dengan pengetahuan penyelidikan terkemuka dan pengalaman perniagaan yang besar di pelbagai industri.

LSB WMBA Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141070_STUD5120.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141070_STUD5120.jpg" />

Format MBA hujung minggu

LSB Weekend-MBA telah direka untuk menawarkan fleksibiliti maksimum kepada profesional kerja sepenuh masa sambil mengekalkan aspek tatap muka dari program MBA. Gabungan ini menghasilkan program dinamik dan fleksibel yang memperkuat karier peserta dan mengembangkan kemahiran dan kecekapan mereka.

  • Tempoh: 2 Tahun. LSB Weekend-MBA adalah program 24-bulan yang dibahagikan kepada 6 modul, masing-masing bertahan 15 minggu.
  • Format: Kelas berlangsung pada waktu hujung minggu (petang Jumaat dari pukul 6 petang hingga 9 malam dan hari Sabtu dari 9 pagi hingga 5 petang).
  • Bahasa Inggeris.

Sinergi

Mengikuti ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan semasa bekerja sepenuh masa adalah pengalaman yang mencabar namun bermanfaat. Melakukan kedua-dua pada masa yang sama mewujudkan sinergi. Peserta kami bekerja sepenuh masa dan pergi ke kelas setiap minggu kedua, di mana mereka bertukar idea, memperoleh kecekapan baru dan mempelajari konsep-konsep baru yang kemudiannya boleh digunakan dengan segera dalam kerja harian mereka.

Program Weekend-MBA akan membolehkan anda sentiasa merenung, dan meningkatkan kerja harian anda.

  • Teori ini akan membantu memahami perkara yang telah anda pelajari melalui pengalaman kerja anda dengan memberi anda yayasan dan garis panduan.
  • Teknik pengajaran berorientasikan praktikal kami menjadikan peralihan dari bilik darjah ke tempat kerja mudah. Setiap kelas akan memberi anda peluang, pembelajaran yang boleh digunakan secara langsung, sehingga meningkatkan prestasi anda di tempat kerja.
  • Di samping itu, ia akan memperkasakan anda dan memberi anda keyakinan yang anda perlukan untuk membuat keputusan pengurusan yang sukar.

MBA sekilas

Belajar dari badan Fakulti yang berpengalaman dan cemerlang dari Sekolah-sekolah Perniagaan Teratas di seluruh dunia. Program ini direka untuk memenuhi kerjaya dan keperluan pekerjaan sepenuh masa anda:

  • Program Separuh Masa 2 Tahun
  • Kelas setiap hujung minggu alternatif (Jumaat 6.00 malam hingga 9.00 malam & Sabtu 9.00 pagi hingga 5.00 petang)
  • Work Full-time & Study tanpa meletakkan kerjaya
  • Tuisyen: 30.000 €

Pendekatan kami

Program Pengurusan Am dengan pendekatan berorientasikan Praktik. Kajian dengan kumpulan profesional berpengalaman antarabangsa dengan pelbagai latar belakang profesional, industri pekerjaan, dan lingkungan umur. Bahasa: Kelas yang diajar dalam bahasa Inggeris.

Faedah Tambahan

Mengambil bahagian dalam Program Pendidikan Eksekutif kami tanpa bayaran tambahan dan mengembangkan rangkaian anda dengan pengurus setempat. Kemungkinan melakukan program gelar berganda dengan Boston University di kawasan khusus.

LSB Professor" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141069_LSBProfessorArielS..jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141069_LSBProfessorArielS..jpg" />

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The mission of the School is to provide an inspiring and multicultural learning environment for business leaders from international companies operating in Luxembourg as well as across Europe and the w ... Baca lebih lanjut

The mission of the School is to provide an inspiring and multicultural learning environment for business leaders from international companies operating in Luxembourg as well as across Europe and the world. Baca Ringkas