Solvay mba eksekutif

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Solvay mba eksekutif

Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Solvay Executive MBA adalah satu program yang unik di tengah-tengah Eropah, yang dicipta oleh Solvay Brussels Sekolah Ekonomi dan Pengurusan untuk mengiringi eksekutif dalam evolusi kerjaya dan pertumbuhan mereka. Solvay Executive MBA termasuk kursus canggih, profesor bertaraf dunia, penceramah inspirasi, kepelbagaian budaya dalam bilik darjah, pembangunan peribadi dan bimbingan individu. Melalui pendekatan peribadi yang kuat, kami membantu para peserta kami mengubah kehidupan dan kerjaya mereka sendiri untuk membuat perubahan dalam masyarakat besar, bekerja bersama-sama dalam nama "berada di dalam perniagaan untuk membuat dunia yang lebih baik.

Solvay EMBA dibuat khusus untuk semua keperluan dan agenda; sebenarnya yang kami tawarkan: Program 2-Tahun, dengan kelas yang berlaku pada minggu yang panjang akhir setiap bulan di Brussels - Intensive program 1 tahun, dengan kelas yang berlaku pada 2 minggu yang panjang-hujung sebulan. - Dari awal Oktober hingga awal Oktober - Kedua-dua pilihan boleh diambil selari dengan aktiviti profesional semasa.

Ini untuk siapa

Solvay Executive MBA ditujukan kepada pengurus dinamik dan eksekutif yang ingin maju dalam kerjaya mereka dan juga untuk meningkatkan pengetahuan mereka mengenai alat pengurusan terkini.

Ia juga disesuaikan untuk profesional yang ingin memajukan kerjaya mereka ke dalam kedudukan pengurusan, atau untuk menukar bidang atau laluan kerjaya semasa mereka.

6 sebab untuk mengambil Solvay Executive MBA

KERJAYA PEMAJUAN FOCUS Solvay Executive MBA akan membuat anda seorang pemimpin bertaraf dunia dan memberi anda kelebihan daya saing dalam pasaran kerja antarabangsa. kemahiran pengurusan tidak lagi mencukupi. Anda perlu menghidupkan bakat, pencapaian, watak, dan potensi ke dalam kedudukan yang berharga yang meletakkan anda di barisan hadapan. Dengan Program Kemajuan kerjaya anda akan menerima bimbingan profesional dan kaedah untuk memenuhi pasaran dengan matlamat yang jelas, kemahiran yang unggul dan keyakinan untuk memenangi peluang yang mencabar dan memberi ganjaran anda cari.

MENYELURUH 360 ° Pendekatan

Solvay Executive MBA mengubah teori ke dalam amalan. dunia perniagaan hari ini menuntut pengetahuan dan kemahiran, wawasan strategik dan kepakaran terperinci, inisiatif individu proaktif, dan pecah tanah kerja berpasukan. Dari hari pertama anda mengintegrasikan pengetahuan yang diperoleh daripada mata pelajaran dan memohon pandangan anda kepada situasi sebenar perniagaan, mendapat keras dan kemahiran insaniah serta kepintaran yang akan membantu anda menyesuaikan diri dengan apa-apa yang baru. Anda akan bersedia untuk melaksanakan pengetahuan anda di tempat kerja dari satu hari. Cabaran dunia sebenar memuncak dengan projek dunia sebenar dalam Keusahawanan Lab, Lab Strategi atau Lab Penasihat. ty PERSEKITARAN PEMBELAJARAN INTERNATIONAL

Solvay Executive MBA memberikan pengalaman pelbagai budaya merangsang dalam bahasa Inggeris. Kami menarik peserta dari lebih 30 buah negara, dengan latar belakang profesional, termasuk sains dan teknologi, kewangan, perdagangan, undang-undang, pemasaran, perhubungan awam, perundingan dan seni. Komitmen kami kepada kepelbagaian memastikan silang persenyawaan idea dan kaedah, mewujudkan inovasi dan sinergi, dan menyediakan anda untuk menghadapi cabaran kompleks perubahan global. ALUMNI GLOBAL NETWORKS Dalam ekonomi mudah alih hari ini rangkaian antarabangsa yang kuat membuat perbezaan yang kritikal dalam kerjaya anda, keputusan anda, dan prestasi anda. persatuan alumni aktif dan terlibat kami menambah sehingga lebih daripada 20,000 ahli aktif, yang berpangkalan di lebih daripada 100 buah negara. Ia menyediakan anda dengan kenalan sepanjang hayat untuk peluang perniagaan, penyelesaian dan mentor, di mana sahaja anda berada, di mana sahaja yang anda mahu pergi. BELUM INTERNATIONAL FAKULTI A fakulti dinamik dan berkelayakan tinggi dari seluruh dunia adalah satu kuasa utama dalam kejayaan Solvay Executive MBA. Sepanjang program ini, anda mendapat manfaat dari negeri-of-the-art pendidikan perniagaan disesuaikan untuk anda oleh terkenal antarabangsa pengurus, ahli akademik, pengamal dan pakar-pakar. Adakah anda pasti untuk didedahkan dengan kelebihan amalan perniagaan, untuk pengetahuan dari seluruh pelusuk dunia, dan untuk pelbagai pandangan. BRUSSELS, Jantung Eropah Dengan Solvay Executive MBA kelas anda boleh melangkah ke dalam perusahaan yang berkembang pesat sosial dan ekonomi yang Eropah. Ambil peluang untuk belajar bagaimana untuk menguasai perniagaan Eropah, dan mengambil pengetahuan anda ke dalam dunia. Solvay Ponts adalah pintu masuk anda ke dalam dan keluar dari Eropah, dengan kampus rakan kongsi di Vietnam, Amerika Syarikat dan Mexico, untuk dihubungkan dengan rangkaian perniagaan yang paling kuat di peringkat antarabangsa. Syarat Kemasukan Pemohon dikehendaki:

  • Untuk mempunyai pengalaman kerja yang penting dan berharga;
<li>rekod akademik yang cemerlang - Kemahiran dalam perniagaan Inggeris;</li> 

<li>Keinginan untuk bekerja dalam persekitaran antarabangsa dan keterbukaan untuk kepelbagaian;</li>

<li>cita-cita profesional;</li>

<li>kemahiran kepimpinan dan ketekunan, ditambah pula dengan keupayaan untuk bekerja di bawah tekanan.</li> 

Kami berhasrat untuk mewujudkan masyarakat peserta yang akan menyumbang kepada kepelbagaian dan keunikan program MBA. Oleh itu, Jawatankuasa Kemasukan teliti akan mengkaji maklumat latar belakang biografi dan akademik, skor GMAT, pencapaian, anugerah dan penghormatan, sejarah pekerjaan, dan surat cadangan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
1 - 2 
Sambilan
Price
Harga
32,000 EUR
Locations
Belgium - Brussels
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Belgium - Brussels
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat