Separuh masa MBA

Boston College Carroll School of Management

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Separuh masa MBA

Boston College Carroll School of Management

Yang Part-Time Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Kolej Boston menawarkan profesional yang bekerja fleksibiliti yang mereka perlukan untuk mendapatkan ijazah manakala memajukan kerjaya mereka. Pelajar juga mendapat manfaat daripada peluang untuk memohon apa yang mereka belajar dalam Program terus kepada kerja mereka.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan & Fakulti: pelajar Part-Time BC MBA bekerja dengan kerjasama ulama bertaraf dunia sama dan guru-guru yang mengajar Sepenuh Masa Program MBA. Pelajar boleh meneruskan kepekatan yang membina pengetahuan, kemahiran, dan menyediakan anda untuk cabaran profesional baru di kawasan tertentu kepentingan.

Penjadualan fleksibel: pelajar Part-Time MBA boleh memilih dari gabungan pilihan kursus yang fleksibel, termasuk kursus di kampus ditawarkan di 04:30 dan 19:00, dan pilih Kumpulan kelas dalam talian.

MBA Yuran Pengajian Bantuan: Setiap MBA calon mengakui menerima balasan kerana kedudukan kredit maju - yang potensi penjimatan masa dan perbelanjaan tuisyen. calon-calon yang layak boleh layak untuk layak untuk dikecualikan daripada sehingga lima kursus MBA (untuk maksimum 15 kredit) dan simpanan tuisyen sehingga $ 24,180 (berdasarkan 2016-2017 kadar tuisyen). Sila semak laman web Sumber Akademik kami untuk maklumat terperinci mengenai Advanced Standing Kredit.

BC Network: Program ini menarik campuran terdiri daripada kalangan profesional yang bermotivasi tinggi daripada komuniti perniagaan serantau yang meriah dan pelbagai, membantu anda mengembangkan rangkaian anda sebagai anda membina dan mempelajari kemahiran baru.

Hasil Kerjaya: Sebagai pelajar SM MBA, anda mendapat manfaat daripada akses kepada pasukan Pembangunan Kerjaya yang berdedikasi, dan boleh berhubung dengan perekrut daripada firma terkemuka dan syarikat-syarikat di kampus.

Akademik

Sebagai pelajar Part-Time MBA, anda membangunkan kemahiran pengurusan pengurusan, analisis, dan praktikal melalui menyiapkan set yang kuat kursus teras yang menekankan pembelajaran melalui pengalaman.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat