Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Umum

7 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Master dalam Pengurusan untuk eksekutif menyediakan visi pengurusan strategik, pelbagai disiplin dan sistematik, dengan metodologi dan pengalaman pembelajaran yang inovatif, mendedahkan peserta kepada keadaan seni pengetahuan dalam isu pengurusan dan pengalaman mencabar untuk membuat keputusan.

Lulusan EMBA untuk eksekutif:

- Memperoleh keupayaan yang lebih besar untuk menstabilkan pengetahuan mengenai bidang organisasi yang berbeza


- Mencapai visi perniagaan yang komprehensif dan sistemik


- Mengintegrasikan isyarat dan menggunakan sistem maklumat pengurusan untuk membuat keputusan dalam persekitaran ketidakpastian


- Mengenal pasti peluang perniagaan dan mempunyai keupayaan untuk mengekstrak nilai dari situasi pengurusan


- Meningkatkan keupayaan anda untuk membina hipotesis tentang masa depan


- Memahami nilai inovasi dan kreativiti


- Menguruskan peranan pemimpin dalam pasukan berprestasi tinggi


- Memperoleh kemahiran dalam latihan pasukan

Siapa untuk:

Ia bertujuan untuk profesional yang mempunyai lebih daripada lapan tahun pengalaman kerja, yang menduduki jawatan pengurusan sederhana, pakar kanan dan pemilik syarikat sederhana dan kecil.

Dalam proses pemilihan, IESA akan mempromosikan pembentukan sekumpulan profesional yang mempunyai minat tinggi dalam:


- Meningkatkan pengetahuan pengurusan anda
- Mengukuhkan kebolehan mereka untuk menjalankan kepimpinan dalam pasukan kerja mereka
- Kenal pasti peluang perniagaan
- Buat keputusan pengurusan yang baik
- Membina penyelesaian masa depan untuk menghadapi cabaran pengurusan peringkat tinggi dan mencapai kejayaan profesional.

Mengapa belajar MBA untuk eksekutif?

1. Akan memperoleh gelaran Sarjana Pentadbiran Eksekutif (EMBA), yang unik di Venezuela untuk profesional pengalaman pengurusan dan dibangunkan oleh IESA, yang terletak di sepuluh wilayah Amerika Latin, menurut ranking majalah América Economía (2009) . Ia mempunyai tiga akreditasi antarabangsa: AACSB, AMBA dan EQUIS.


2. Ia akan dikongsi dengan akademik terkemuka, dengan doktor falsafah di universiti-universiti berprestij di dunia, yang mampu memancarkan bukan sahaja seni pengetahuan dalam bidang yang berlainan, tetapi penerapannya kepada Amerika Latin dan realiti global.


3. Akan mempunyai peluang untuk mendapatkan pengetahuan, dengan dinamik pembelajaran berpusat peserta, yang bertujuan untuk memperkuat peranan utama kumpulan pelajar dalam proses latihan. Subjek akan disatukan untuk meningkatkan visi pengurusan pelbagai disiplin.


4. Mempunyai kohort pelajar yang berkelayakan dengan pengalaman kerja yang mencukupi untuk memperkayakan perbincangan kelas.


5. Anda boleh berkongsi tanggungjawab kerja dengan kajian ini kerana struktur program yang membolehkan, kelas 4 hari berturut-turut, setiap bulan.


6. Masukkan komuniti pelajar, profesor dan graduan yang aktif yang akan memperluaskan rangkaian hubungan, dengan itu mewujudkan peluang perniagaan dan mengemas kini pengetahuan.


7. Anda boleh membuat perjalanan antarabangsa pilihan semasa suku kelima, memperkaya visi keseluruhan perniagaan.

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración IESA adalah sekolah pengurusan swasta, tanpa keuntungan yang menyediakan perkhidmatan awam kepada seluruh masyarakat dan bebas daripada arus, ... Baca lebih lanjut

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración IESA adalah sekolah pengurusan swasta, tanpa keuntungan yang menyediakan perkhidmatan awam kepada seluruh masyarakat dan bebas daripada arus, ekonomi, politik, agama atau kumpulan kerajaan. Ia bertujuan untuk menawarkan Venezuela sebuah sekolah prestij antarabangsa, dan seluruh Amerika Latin menawarkan tawaran akademik dan pengeluaran intelektual yang memahami realiti dan cabaran pengurusannya. Ia adalah salah satu daripada empat sekolah pengurusan dan perniagaan di Amerika Latin dan 34 di dunia untuk memegang tiga akreditasi antarabangsa yang paling penting, yang menyumbang kepada kualiti tawaran akademiknya, pengeluaran intelektual dan prestasi pengajaran, menurut yang paling mencabar piawaian kualiti. Antara objektif strategiknya untuk tempoh 2009-2015, termasuk:Pertumbuhan jumlah peserta dalam pendidikan pasca siswazah dan eksekutif. Model baru dan menguntungkan generasi, penciptaan dan penyebaran pengetahuan. Pembesaran kaedah pengajaran yang berpusatkan Peserta. Pembangunan pengajaran dan penyelidikan tersendiri di bidang antarabangsa dan dengan kerelevanan tempatan, khususnya dalam bidang keusahawanan.Ia mempunyai kehadiran di tiga bandar penting Venezuela (Caracas, Maracaibo dan Valencia), untuk memenuhi keperluan pasaran tempatan. Di samping itu, melalui Yayasan Pengajian Pengurusan Lanjutan (FEAG), yang terletak di Kota Pengetahuan (Panama), ia menguatkan unjuran dan perkhidmatannya ke rantau Amerika Latin. Baca Ringkas
Caracas , Panama City , Shanghai , Bogotá , Paris , Buenavista , New Orleans + 6 Lagi Kurang