Sarjana Pentadbiran Perniagaan

University of Westminster, Westminster Business School

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

University of Westminster, Westminster Business School

MBA generasi baru di Westminster Business School menyampaikan pengalaman yang unik yang memberi tumpuan kepada lembaga dan diiktiraf Persatuan MBA, AMBA. Direka secara eksklusif untuk pengarah lembaga yang bercita-cita dan sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan, untuk dan di papan pelbagai organisasi.

Kurikulum yang dibangunkan sekitar 10 atribut pengarah profesional termasuk kepimpinan, pengawasan, strategi dan mentoring menawarkan peluang pembangunan kerjaya yang tidak tertandingi untuk profesional perniagaan cita-cita.

Melibatkan diri dalam 4 senario lembaga sebenar: korporat, keusahawanan, bukan keuntungan dan antarabangsa. Eksperimen dengan risiko terkawal dan perhatikan hasil yang bebas dari kesan.

Tinjau sepenuh masa atau sambilan dalam persekitaran papan yang dibina khas oleh Institut Westminster Business School di Central London, modal perniagaan Eropah.

MBA di Westminster Business School

Mempelajari dan pengalaman MBA sebagai pengarah yang bercita-cita:

  • MBA sepenuh masa (permulaan September)
  • Pembebasan blok sambilan MBA (permulaan September)

Sebagai peserta MBA di Westminster Business School, anda akan mendapat manfaat daripada peluang untuk rangkaian dan membina hubungan dengan pemimpin industri dan mentor, serta pengetahuan dan pengalaman profesional kakitangan akademik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Sesi maklumat pascasiswazah dalam talian

Sesi maklumat pasca siswazah dalam talian kami adalah cara terbaik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus pascasiswazah kami tanpa perlu menghadiri acara di tapak.

Disampaikan oleh pemimpin kursus kami, sesi dalam talian pendek ini meliputi kandungan kursus tertentu, proses permohonan dan sesi pertanyaan dan jawapan langsung, di mana anda boleh menanyakan apa-apa soalan yang anda mungkin ada.

Format interaktif bermakna anda boleh bertanya soalan khusus. Sesi-sesi ini adalah cara yang mudah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai kursus pascasiswazah kami.

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut dan mendaftar.

This school offers programs in:
  • English
University of Westminster, Westminster Business School
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
19,500 GBP
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat