Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Webster University in Geneva

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Webster University in Geneva

Program MBA 1 Tahun membolehkan pelajar memperoleh MBA berasaskan tesis dalam satu tahun. Pilihan yang dipercepat ini menawarkan peluang yang hebat untuk membina rangkaian global dan mendapatkan perspektif antarabangsa.

Ia adalah program yang sempurna untuk profesional yang bekerja dan graduan baru-baru ini yang ingin menaik taraf kelayakan mereka, memperoleh kemahiran kepimpinan dan menjadi pemain strategik dalam dunia perniagaan.

ACBSP

Memperoleh pengetahuan dan pengalaman

Pelajar membincangkan isu-isu yang relevan dalam dunia perniagaan hari ini. Kursus mengintegrasikan aplikasi dan teori dari pelbagai disiplin termasuk perakaunan, ekonomi, kewangan, pemasaran, operasi pengeluaran dan pengurusan strategik.

Bina Kerjaya anda

Di samping mendapat pandangan industri, pelajar akan membangunkan rangkaian global dengan menghubungkan dengan kohort di seluruh dunia melalui projek dan tugasan kumpulan. Sokongan pengurusan kerjaya individu membantu menyediakan pelajar peluang pekerjaan baru sepanjang program dan melampaui tamat pengajian.

Pengalaman Rangkaian

Pelajar akan membina rangkaian berharga melalui hubungan yang akan mereka jalin dengan kohort mereka, pengajar dan pelajar lain di seluruh dunia. Peserta akan mengembangkan perspektif mereka dengan pendedahan global dan peluang untuk perjalanan antarabangsa dalam rangkaian kampus Webster University.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Feb. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
40,000 CHF
Locations
Switzerland - Geneva, Geneva
Tarikh mula : Feb. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Feb. 2019
Switzerland - Geneva, Geneva
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat