ATHE L7Diploma

ATHE Level 7 Extended Diploma in Strategic Management (120 credits) Top up university program (60 credits)

Pelajar boleh memilih untuk belajar secara dalam talian atau mempunyai kursus campuran. Kami menghormati pelajar kami yang menggabungkan kerja dan belajar dan akan melaraskan perundingan dengan guru kami lewat pada waktu petang dan hujung minggu.

MBA

ATHE L7 Diploma

Kursus Tahap 7 boleh diambil dalam tempoh 8 bulan dan terdiri daripada lapan unit. Apabila tamat pengajian berjaya, pelajar terus mengkaji Top-up di universiti UK yang dipilih Top-up terdiri daripada satu hingga tiga unit mandatori (bergantung kepada keperluan universiti yang dipilih) dan kerja-kerja tesis. Mereka berlangsung dari 7 hingga 12 bulan. Selepas memuktamadkan top-up, pelajar-pelajar dianugerahkan ijazah MBA universiti.

Untuk top di kampus universiti di UK:

  • Universiti Sunderland
  • Universiti Gloucestershire
  • Universiti Bolton
  • Universiti Northampton

Kursus untuk tahap 7 bermula pada bulan September, Januari atau Mei

Untuk program tambahan ATHE mempunyai perjanjian dengan universiti di UK:

Untuk topi atas talian:

  • Universiti Bolton
  • Universiti Northampton

Testimoni MBA109373_student.png

Anna Chipala

Tahap 7 Diploma Pengurusan Strategik

Ebster School of Applied sciences.

Ebster School of Applied sciences telah membantu saya mengembangkan sikap positif terhadap pengajian saya dan mengetahui lebih lanjut tentang diri saya sendiri. Saya memilih program ini kerana saya dapat mendaftar dalam program ini dan terus bekerja sepenuh masa di Rusia. Lokasi dan jadual kelas bermakna saya tidak perlu bergerak atau meluangkan masa dari kerjaya saya atau menyelesaikan program dalam talian untuk menghadiri sekolah perniagaan.

Sebaik sahaja saya berada di dalam program ini saya telah menjalinkan hubungan yang hebat dengan fakulti dan profesional lain di kawasan ini yang juga berusaha untuk menajamkan kemahiran mereka.

Saya suka suasana mesra di sini dan hakikat bahawa guru-guru benar-benar dekat dengan pelajar. Kami disokong dalam kajian kami. Sesetengah guru benar-benar baik dan cara mengajar mereka sangat menarik. Mereka juga sangat motivasi.

Untuk memaksimumkan kemahiran saya, mendapat pengetahuan tambahan untuk kerjaya saya, saya memilih program Master of Anglia Ruskin University.

Program diajar dalam:
English
Tarikh Akhir Kemaskini February 4, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
18 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
8,500 GBP