Ambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya

Sijil, Diploma Pascasiswazah atau Sarjana Pentadbiran Perniagaan - memilih kelayakan dengan keperluan kemasukan, komitmen masa dan faedah kerjaya yang sesuai dengan anda.

Anda akan menguasai alat dan model yang meningkatkan pemikiran strategik, membuat keputusan dan kepemimpinan, melalui keluarga program profesional yang membolehkan anda memilih kelayakan yang sesuai.

Belajar dari pemimpin akademik dan profesional dan membina rangkaian berkuasa dengan rakan-rakan anda. Anda akan membangunkan kemahiran praktikal yang anda boleh gunakan dengan serta-merta dalam kehidupan profesional anda. Anda akan mempunyai peluang untuk memberi tumpuan kepada bidang yang menarik untuk memaksimumkan manfaat untuk kerjaya anda.

Pengiktirafan antarabangsa

Program MBA Victoria diiktiraf kepada Persatuan MBA yang berpusat di Inggeris (AMBA), sebuah piawaian global yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk semua program MBA.

Victoria Business School adalah antara sekumpulan kecil sekolah perniagaan di seluruh dunia yang memegang 'Triple Crown' akreditasi pendidikan perniagaan antarabangsa. Anda boleh yakin kelayakan anda akan menentang yang terbaik di seluruh dunia.

Komuniti

Anda akan memulakan kajian anda dengan orientasi program terperinci.

Anda juga akan mempunyai peluang untuk menghadiri acara, bengkel, fungsi sosial dan seminar. Persatuan Pelajar Pascasiswazah boleh memberi anda maklumat dan memberikan suara untuk anda di kampus.

Kembali ke pengajian

Ramai pelajar mengambil pengajian pascasiswazah selepas beberapa tahun lagi atau tidak belajar di peringkat tertiara sebelum ini. Jika sudah seketika sejak anda belajar, pegawai penghubung kami dapat membantu anda masuk ke dalam kehidupan universiti.

Kerjaya

Tetapkan pandangan anda ke atas peranan seperti ketua eksekutif, ketua pegawai operasi, ketua pegawai kewangan, ketua pegawai pemasaran, ketua pegawai maklumat dan pengurus besar.

Banyak MBA Victoria sekarang adalah perniagaan C dan eksekutif sektor awam, kedua-duanya di New Zealand dan luar negara.

Peningkatan prestasi dan peluang untuk promosi yang menawarkan kelayakan MBA dengan ketara dapat meningkatkan kuasa pendapatan anda.

Beasiswa

Anda boleh mencari biasiswa berdasarkan tahap pengajian anda, bidang pelajaran dan latar belakang.

Sokongan majikan

Keupayaan yang mendorong anda mendapatkan dari program MBA bermakna majikan anda mungkin sanggup membayar beberapa atau semua kos anda.

Pertukaran luar negara

Ambil MBA global anda dengan melengkapkan beberapa kajian anda di luar negara di salah satu institusi rakan kongsi kami.

Program diajar dalam:
English
Tarikh Akhir Kemaskini September 17, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
16 - 30 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
20,642 NZD
setiap tahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Mac 2, 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Mac 2, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date