Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Sama ada anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam perniagaan dan ingin memajukan kerjaya anda atau anda tidak mempunyai pengalaman perniagaan sarjana dan ingin menggabungkan kemahiran pengurusan unggul MBA dengan kemahiran sedia ada untuk meningkatkan keberkesanan anda atau sama ada anda ingin memulakan kerjaya baru, Program MBA di UNCP adalah sesuai untuk anda. Program MBA membolehkan anda mengambil kelas sepenuh masa atau separuh masa, sambil mengekalkan pekerjaan sepenuh masa anda.

Matlamat Pembelajaran MBA

 1. Pengetahuan dan kecekapan dalam bidang Perniagaan yang sesuai.
 2. Keupayaan untuk menganalisis situasi dan menunjukkan implikasi etika pelbagai alternatif.
 3. Untuk mengintegrasikan dan mensintesis pelbagai bidang perniagaan dan untuk membangunkan pendekatan rentak berfungsi untuk isu-isu organisasi.
 4. Keupayaan untuk memimpin dalam tetapan organisasi.
 5. Kemahiran komunikasi yang cemerlang.

Kelebihan UNCP

 • Kelas Kecil - interaksi fakulti-pelajar yang sengit
 • Fakulti berpengalaman dengan Ph.D
 • Fleksibiliti - kelas petang di dua lokasi
  • Pembroke
  • Pinehurst
 • Terbuka kepada semua pelajar tanpa mengira majoriti siswazah mereka
 • Kawasan tumpuan tumpuan atau konsentrasi dalam Perkhidmatan Kewangan atau Pengurusan Rantaian Bekalan
 • Tuisyen dan bantuan kewangan yang berpatutan

Misi Sekolah Siswazah di The University Of North Carolina at Pembroke adalah untuk menyediakan program ijazah peringkat sarjana dan peluang untuk pembangunan profesional dan kerjaya yang berterusan untuk para pelajar yang persediaan akademik dan ciri-ciri peribadi meramalkan kejayaan dalam pengajian siswazah.

Tarikh Akhir Kemaskini May 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of North Carolina at Pembroke is a Master's-level university with a spiriThe University of North Carolina at Pembroke is a Master's-level university with a spirited community of more th ... Baca lebih lanjut

The University of North Carolina at Pembroke is a Master's-level university with a spiriThe University of North Carolina at Pembroke is a Master's-level university with a spirited community of more than 6,200 students. ted community of more than 6,200 students. Baca Ringkas