32414_2.png

Adakah Program MBA Tepat untuk Anda?

Adakah anda berminat untuk memajukan kerjaya anda sekarang? Adakah anda sedang mencari perubahan kerjaya yang akan membawa anda cabaran dan peluang baru? Atau adakah anda berharap dapat memperoleh pengetahuan dan kemahiran baru untuk meletakkan diri anda dengan cara yang terbaik untuk pekerjaan masa depan? Jika ya, anda harus mempertimbangkan MBA di USFSM !

MBA profesional ini adalah 40 jam program kredit yang mendedahkan pelajar kepada pelbagai fungsi perniagaan termasuk perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran, sistem maklumat dan banyak lagi. Di USFSM , pelajar mempunyai akses kepada beberapa kelebihan, seperti:

  • Pendidikan Kelas Dunia: USFSM diiktiraf oleh AACSB dan diiktiraf sebagai kualiti yang setanding dengan mana-mana program perniagaan utama di dunia.
  • Fakulti Cemerlang: Semua fakulti program memegang ijazah terminal, penyelidikan aktif dan pakar yang diiktiraf dalam bidang mereka.
  • Kurikulum Cutting-Edge: Pelajar akan didedahkan kepada pelbagai topik dan kaedah pengajaran yang mencerminkan amalan terbaik perniagaan dan pendidikan.
  • Nilai Besar: USFSM menawarkan saiz kelas yang agak kecil di sebuah universiti swasta dengan harga sebuah universiti negeri.
  • Kelas Sabtu: Semua kelas kami pada hari Sabtu, membolehkan pelajar kami bekerja sepenuh masa dan masih mengejar MBA mereka.
  • Fleksibiliti: USFSM pelajar USFSM boleh mengejar MBA sepenuh masa dan memperoleh ijazah mereka dalam masa kurang daripada 22 bulan, atau separuh masa dan menamatkan ijazah mereka sebagai permit mereka. USFSM juga membolehkan pelajar memilih untuk memasuki program ini tanpa perlu mengambil GMAT atau GRE.

32413_MBA2-1.jpg

Kerjaya Masa Depan

Tidak kira sama ada anda merancang untuk bekerja dalam pembuatan atau perkhidmatan, untuk keuntungan atau tidak untuk keuntungan, sektor kerajaan atau swasta, kemahiran yang anda akan mengasah dalam program MBA USFSM akan membantu anda sepanjang siri kerjaya anda dalam mana-mana bidang yang anda pilih.

Prinsip asas adalah sama sama ada anda adalah CEO sebuah syarikat besar atau seorang usahawan yang bekerja sendiri memulakan perniagaan baru. Ia bukan hanya diploma yang akan anda miliki apabila anda menamatkan program MBA di USF Sarasota-Manatee, adalah pendidikan yang akan anda terima sambil memperoleh diploma anda yang akan membantu anda mencari kejayaan anda.

Program diajar dalam:
English
Tarikh Akhir Kemaskini September 18, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
22 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
454 USD
setiap jam kredit (penduduk Florida). 899.55 USD setiap jam kredit (bukan pemastautin Florida).
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date