Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Program MBA di Dixie L. Leavitt School of Business Universiti Utah Selatan menghasilkan pemimpin perniagaan berbakat yang disiapkan dengan kemahiran dan pengetahuan penting untuk memimpin organisasi dengan berkesan dalam persekitaran yang semakin bergolak sekarang ini. Sama ada di syarikat besar, multinasional atau syarikat perniagaan kecil, MBA dari Dixie L. Leavitt School of Business menyediakan anda asas yang kuat yang diperlukan untuk berjaya melancarkan atau meningkatkan lagi kerjaya anda yang sudah produktif.

Reka bentuk program yang fleksibel kami membolehkan pelajar menyesuaikan pengalaman MBA untuk memenuhi keperluan khusus mereka. Dari mendaftar sepenuh masa dan menyelesaikan MBA hanya dalam satu tahun, hingga mengikuti satu kursus dalam satu semester, pelajar menetapkan langkah yang sesuai untuk mereka. Kelas kami tersedia di kampus dan dalam talian, jadi pelajar boleh mendaftar untuk yang paling sesuai dengan jadual mereka, sama ada mereka semua di dalam kampus, semua dalam talian, atau gabungan kedua-duanya. Bagi pelajar tanpa ijazah perniagaan sarjana dari institusi bertauliah AACSB, kami menawarkan kursus Asas Perniagaan yang dipercepat untuk membantu anda bersedia untuk berjaya dalam program ini. Semua kursus diajar oleh fakulti kami yang berkelayakan, dengan pengalaman akademik dan profesional, memastikan pelajar memperoleh asas kepemimpinan dan kemahiran pengurusan yang kukuh.

Program MBA di Dixie L. Leavitt School of Business diakreditasi oleh Association to Advance Collegiate Schools of Business, standard pencapaian tertinggi untuk sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Dixie L. Leavitt School of Business offers an experiential learning environment that combines theory and practice, and is designed to prepare students to become fully engaged, productive and ethic ... Baca lebih lanjut

The Dixie L. Leavitt School of Business offers an experiential learning environment that combines theory and practice, and is designed to prepare students to become fully engaged, productive and ethical members of the business community and society. The Dixie L. Leavitt School of Business will be widely recognized as a leading business school in the Intermountain West for high-quality instruction, experiential learning, and student success. Baca Ringkas