Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Reinhardt University MBA dari McCamish School of Business and Sport Studies

Di Reinhardt University , anda boleh memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan anda di lokasi kami yang selesa di pusat bandar Woodstock.

Dengan kurikulum yang difokuskan pada kemajuan kerjaya, gelar MBA Reinhardt akan membantu anda mengembangkan kemahiran dan pengetahuan dunia nyata yang sangat bernilai di pasaran korporat, keselamatan awam dan bukan untung yang kompetitif sekarang. Anda akan menggilap pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah anda dan mengembangkan amalan keusahawanan dan persuasif pihak berkuasa berpengalaman.

Sarjana Pendaftaran Perniagaan

MBA Reinhardt University Berfokus pada Kerjaya, Nyaman dan Nilai Luar Biasa dengan Kualiti Pendidikan yang Luar Biasa.

Format dan lokasi yang selesa

Program jam kredit semester 36

19 bulan untuk kelas

Satu malam seminggu di kelas

10 kursus - masing-masing berlangsung selama 7 minggu

Praktikum satu minggu pada setiap akhir semester

Kelas MBA Reinhardt bertemu setiap petang Selasa selama 19 bulan. Praktikum mengikuti setiap set kursus. Anda akan mengikuti satu kursus tujuh minggu pada satu masa, yang membolehkan fokus intensif pada setiap mata pelajaran.

Nilai dan Mampu Milik yang Luar Biasa

Kurikulum Reinhardt MBA menyediakan latihan dalam teori semasa dan aplikasinya ke dunia perniagaan abad ke-21 yang kompleks. Selepas setiap dua kursus, praktikum mencabar pelajar untuk menerapkan apa yang mereka pelajari untuk membuat keputusan profesional.

Pelaburan Reinhardt MBA akan menjadi sekitar $ 19,700, termasuk buku, (pada harga 2019/20), sehingga menjadikannya harga yang sangat kompetitif dan pilihan ekonomi yang bijak.

Kelas Kecil, Model Kohort Memberi Kualiti dan Akses Pendidikan yang Luar Biasa

Saiz kelas yang kecil memberi peluang untuk perhatian dan penyertaan satu lawan satu. Pelajar yang memulakan program bersama membentuk kohort, dan kumpulan ini tetap bersama dari orientasi hingga tamat pengajian. Pembelajaran anda akan dibimbing oleh ahli fakulti dan profesional pelawat yang mempunyai pengalaman luas dan kelayakan akademik yang mengagumkan. Arahan tatap muka akan memberi peluang berulang untuk pertumbuhan dan kemajuan. Program ini diluluskan oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah, SACSCOC.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Since its founding in 1883, Reinhardt has focused on meeting student needs one person at a time. This personalized education approach is best provided in small classes by talented professors who chall ... Baca lebih lanjut

Since its founding in 1883, Reinhardt has focused on meeting student needs one person at a time. This personalized education approach is best provided in small classes by talented professors who challenge with care. And, as Cherokee County's only institution of higher education offering undergraduate and graduate degrees, Reinhardt has long been a popular resource for young people from the bordering counties of Bartow, Cobb, Dawson, Forsyth, Fulton, Gordon and Pickens. As the institution has grown, it has also remained committed to providing a quality education at an affordable price. Baca Ringkas